Salonul Auto de la Paris 2016

Volvo continuă să se joace cu răbdarea noastră: un nou teaser al viitorului V90 Cross Country

Publicat Luni, 12.09.2016
de Bogdan Mirică
Comenteaza 1
Volvo continuă să se joace cu răbdarea noastră: un nou teaser al viitorului V90 Cross Country - Poza 1
Volvo a dezvăluit o nouă imagine teaser a viitorului V90 Cross Country pe contul său de Twitter. Modelul ar urma să se lanseze în maxim două săptămâni, la Salonul de la Paris.

După un scurt film teaser care ne-a plimbat prin istoria numelui Cross Country și ne-a amintit de XC70, Volvo dezvăluie o nouă imagine care ne anunță lansarea generației V90 Cross Country.

Modelul este așteptat să își facă apariția la Salonul Auto de la Paris și își propune să se lupte cu o concurență care începe să devină din ce în ce mai numeroasă. Într-un segment în care mai activa doar Audi A6 Allroad, acum se pregătește să își facă apariția și primul E-Klasse AllTerrain.

Chiar dacă primim un nou teaser, imaginea nu trădează nimic din aspectul exterior al viitorului model. Având în vedere însă că este vorba doar despre un derivat de caroserie, modificările estetice nu ar trebui să fie majore. Ele vor include include protecții pentru zona inferioară a caroseriei, jante mai mari, o gardă la sol mai ridicată, panouri contrastante pentru spoilerele față și spate, precum și bare cu suport de prindere pe acoperiș.

Gama de motorizări va fi similară cu cea a sedanului și break-ului, însă, spre deosebire de acestea, tracțiunea integrală va fi oferită în standard.

De asemenea, va fi oferit și un mode special de rulare în off-road.


Comentarii (1)

  • Andrei
    Cam asa arata:
    http://www.motortrend.com/news/volvo-unveils-first-ever-v90-cross-country-wagon/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru