Volvo V40 - primul teaser cu adversarul lui BMW Seria 1 şi Audi A3

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 19.12.2011
Volvo va lansa în 2012 mult-aşteptata sa compactă cu cinci uşi. Acest model va fi denumit V40.

Volvo a dezvăluit numele oficial al viitorului concurent direct al compactelor BMW Seria 1 şi Audi A3. Prezentat într-un teaser chiar de către preşedintele Volvo Cars, Stefan Jacoby, noul Volvo V40 îşi propune să intre în segmentul compact premium cu o abordare suedeză din care nu vor lipsi nici noua linie a designului scandinav, nici valorile care au ridicat recent marca Volvo, odată cu lansarea noilor XC60 şi S60.

Deocamdată nu există fotografii oficiale ale noului model al suedezilor, singurele detalii vizuale fiind cele care pot fi observate prin cearşaful care acoperă maşina în imaginea-teaser prezentată sâmbătă de preşedintele Volvo într-un interviu. "Sunt foarte mulţumit de această nouă maşină. Facem un pas enorm înspre principalii noştri concurenţi de pe piaţă", a declarat Jacoby într-o conferinţă care a avut loc în Suedia (vezi video mai jos).

Deşi preşedintele Volvo nu a spus-o clar, acesta a lăsat să se înţeleagă că noul V40 dă startul unei noi game a mărcii suedeze.

Gama 40 va conţine, foarte probabil, pe lângă versiunea cu cinci uşi, şi un crossover care va fi numit XC40, dar şi viitoarea generaţie a sedanului S40.

Prima apariţie publică a noului V40 va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în luna martie a anului 2012.

Comentarii (14)

  • Draga automarket si alde lau cu saabcuantic
    De ce promovati aceasta marca Volvo mult sub concurenta germana.
    Hyundai tot afirmând ca se vor bate cu Trio german , Geely afirmau ca se vor bate de la egal cu nume precum BMW sau Audi sau Mercedes ., sa visezi nu e rău dar trebuie sa cobori cu picioarele pe pământ si sa vezi realitatea extrem de dur pentru cei mici .
    Trio german nu poate fi doborât nici de nume celebre precum Grupul Toyota si Honda nemaivorbind de Volvo sau Saab , alta Romeo astea sunt in alta clasa .
    BMW e BMW , Audi e Audi si Mercedes e Mercedes nu pot fi doborati de niște nume precum Volvo sau Saab sau alte mărci mult mai slabe .
    Nemtii sunt nemti astia au produs mașina alde Daimler si Karl Benz , Ferdinant PORSCHE , cu alde Ottö cu Diesel cu tot neamul lor , Nemtii sunt cei mai Destepti de pe pământ nu pot fi egalati in tehnica de nimeni.
    10 54
  • @bmw-
    Ia o pauza mah meserie.Sau poate cultura ta nu are inca cunostinta de zicerea unor nemti despre Volvo.Intreaba un neamt ce parere are despre marca suedeza si-apoi mai mediteaza putin, daca iti permite hardul.
    46 3
  • @BMW
    Primul automobil din lume a fost produsa de Francezi . Si nemtii is intrecuti in tehnica de asiatici (Honda, Toyota). E drept ca nu poti avea cultura auto, daca nu cunosti numai un singur tip de masina.
    22 3
  • De acord
    Sunt d acord cu BMW, nu prea are cine sa-i bata p nemtzi. au multe inovatzii, calitate, sportivitate, confort. uitati-va in ograda germana si o sa vedeti mii d modele...e prea greu pentru orice alt popor sa-i bata si p langa asta toti vor sa fie luati d ei: Bentley, Rolls Royce... nume care ar fi murit fara ajutor german...
    5 28
  • costel
    dragul meu anonim BMW, pe neamtul tau il chema FERDINAND nu cu t la urma.iar discutile cu tin despre lumea auto sant inutile.SFAT................................citeste ...citeste.... si fi realist nu te mai amagi cu vise si propaganda Germana
    21 1
  • victor-18
    volvo
    ma BMW dar ai condus macar vreodata un volvo ca sa iti dai cu parerea, un prieten a fost sa caute in germania un volvo mana la 2-a si au media de pret cea mai mare din europa. E adevarat ca VOLVO nu este mai bun ca trioul nemtesc ( care combina calitate cu sportivitate si fiabilitate la cele mai inalte nivele) dar si PRETUL la care volvo le combina la un pret care ar sta bine la f. multi, dar romanul daca e din est si prima masina care a vazuto din afara a fost mercedes si .........
    10 0
  • victor-18
    BMW
    Si intradevar intrebati un neamt ce parere are despre VOLVO si dupa aia ne mai VOLVOLOIM
    4 0
  • Devorattor
    daca prostia ar durea, oameni ca BMW se aruncau demult pe geam!
    Prostovane, daca apreciezi nemtii, automat ar trebui sa apreciezi si marcile suedeze. Ba mai mult, seriozitatea suedeza privind calitatea asamblarilor s-a dovedit mult peste cea a nemtilor care, fie vorba intre noi, nu mai sunt ce-au fost acum 10-15 ani! Tu probabil faci parte din marea masa amorfa si cenusiu colorata care nu vede decat masini nemtesti pt ca d-astea se gasesc cel mai frecvent prin obor! Din cauza oemenilor cu ochelari de ca, asa cum esti tu, noi, romanii suntem considerati printre cei mai prosti europeni! daca te uiti pe mobile,de , vei avea o surpriza: un Saab 900s se vinde mai scump decat un BMW pisicuta! De ce oare?
    10 0
  • @BMW
    Amice, in cazul in care ai uitat iti reamintesc ca nu e cazul sa uzezi tastaura pentru mine. Iti reamintesc ca nu are nici un rost sa iti zic ceva pentru ca nu cred ca avem despre ce sa vorbim. Despre masini? Ha, ce gluma buna!
    Uite ce zic "nebunii" dinintea mea, oare doar eu sunt batut in cap?
    10 1
  • @prietenii de mai sus toti SUEDEZI
    Vai prapaditilor GERMANIA isi bate joc de SUEDIA si JAPONIA si toata lumea la un loc .
    Toata masinele din lume folosesc motorul cu ardere interna facut de nemti,
    bomba atomica de neamt a fost facuta
    Gabriel Fahrenheit neamt a fost .
    EISTEIN neamt a fost
    BOSCH toate ABS-urile din lume la toate marcile sunt MADE IN GERMANY.
    AK-47 cea mai populara arma din lume a fost proiectata de 2 frati nemti , care au fost deportati in SIBERIA la IJEVSK.
    ETC. totul MADE IN GERMANY
    0 13
  • mda
    si prostia tot nemtii v-a injectat-o k sa le cumparati lor cazanele lor.si sa umpleti tara cu ele....
    7 0
  • @saracie BMW
    bai saracule...ce parere ai tu despre linkul asta:

    http://www.automarket.ro/tv/interviu/designerii-bmw-explic-liniile-noului-bmw-seria-3-2292.html

    la min 2:44 , zice designeru lu' peste de linia MODERN a lui Seria 3. Linie care este inspirata din SCANDINAVIAN DESIGN. Tatal lor la scandinavian design este Volvo. BMW parca nu facea asa ceva. Deci ...Volvo nu se bate cu Bmw...dar BMW se bate cu volvo?

    Sa te muste canii in pisicuta ta bolnava.
    4 0
  • Volvo vs. masini germane
    Domnilor, comentariile celor ca BMW reflecta clasa sociala a celor care isi cumpara astfel de masini. O parte din ei au un IQ destul de mic si astfel se explica niste comentarii de genul "Germania isi bate joc de Suedia si Japonia" Se pare ca nu a citit si clasamentul celor de la J.D. Power in care se afirma "Volvo este brandul cu cei mai mulţumiţi clienţi din Germania" : http://www.automarket.ro/stiri/studiul-satisfactiei-clientilor-din-germania-volvo-castiga-acasa-la-nemti-38734.html
    Deci daca o marca ca Volvo a reusit sa se impuna pe piata germana, atunci cei care fac comentarii defaimatoare la adresa Volvo, ar trebui sa puna mana pe ABECEDAR in primul rand. Iar fiabilitatea motoarelor japoneze este international recunoascuta, asa ca BMW, AUDI sau Mercedes, mai au inca de invatat de la japonezi cum sa faca motoare fiabile. Nici nu cred ca ar trebui sa se faca comparatie intre BMW si Volvo, pentru ca BMW este pentru manelisti obositi, iar Volvo e pentru oameni seriosi, care stiu ce vor de la o masina.
    2 0
  • BMW & Andrei Ret Nes
    O echipa "redutabila"...sunt si ei in lumea lor...pe unde posteaza astia doi...s-a terminat cu subiectul in cauza :-))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru