"Vopseaua-minune" Nissan, imprumutata telefoanelor mobile

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 10.11.2009
Vopseaua Scratch Shield dezvoltata de Nissan, care acopera peste noapte zgarieturile fine, va acoperi carcasele telefoanelor mobile produse sub brand propriu de operatorul japonez NTT DoCoMo.

Nissan a anuntat oficial ca celebra vopsea care acopera zgarieturile usoare, prezenta pe modelele Infiniti si dezvoltata in colaborare cu Universitatea din Tokyo si compania Advanced Softmaterials Inc, va fi "imprumutata" industriei telefoniei mobile. Japonezii au semnat in acest sens un parteneriat cu NTT DoCoMo Inc, principalul operator de telefonie mobila din Tara Soarelui Rasare.

"Vopseaua-minune" inventata de Nissan a fost introdusa pe piata in decembrie 2005, fiind capabila sa acopere zgarieturile fine in doar cateva ore si pe cele ceva mai accentuate in maximum o saptamana. In aceste conditii, utilizarea acestui tip de vopsea pe carcasele telefoanelor mobile, doarte expuse la zgarieturi, ar putea dezvolta o lovitura de imagine imensa pentru NTT DoCoMo si o plus-valoare a produselor oferite de acestia in fata clientilor.

via | Auto-media

Comentarii (3)

  • oare ce telefon e in imagine?
    0 0
  • SonyEricsson
    1 0
  • raspuns la @castravetele
    S.E. T610
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru