Lexus LS va primi o vopsea "regenerabila"

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 10.10.2009
Lexus va pregati pentru viitorii clienti o vopsea mult mai eficienta impotriva zgarieturilor. Aceasta contine o substanta speciala care ajuta la "regenerarea" ei.

Lexus, divizia de lux a constructorului japonez Toyota, pregateste o tehnologie inovatoare pentru iubitorii modelului LS. Este vorba de o vopsea mai eficienta impotriva zgarieturilor, care se poate "regenera". Aceasta se bazeaza pe un ingredient special cu rol in crearea de noi legaturi intre moleculele aflate in componenta vopselei.

Substanta ofera flexibiliatate si elasticitate in structura vopselei, ea devenind mai rezistenta la lumina si acizi, oferind totodata posibilitatea de a-si reface legaturile chimice. Conform studiilor, cea mai afectata zona in ceea ce priveste zgarieturile este cea a manerelor portierelor, vopseaua avand de suferit si in momentul spalarii.

Lexus LS, limuzina japonezilor, dispune de un propulsor V8 inca de la debutul sau pe piata auto mondiala, iar in prezent se comercializeaza cea de-a patra generatie a sa. In cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, niponii au prezentat ultima lor noutate, facelift-ul lui LS 600h.

via | 4wheelsnews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru