VW Bus unic, stilizat de trupa rock "The Who"

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 23.06.2008
VW si legendara formatie britanica The Who vor organiza o tombola in care premiul va fi un VW Bus unic.

Esential

1964 este anul aparitiei formatiei rock \"The Who\".

Volkswagen si legendara formatie rock “The Who” vor organiza o tombola care are ca premiu un Volkswagen Microbus T1 Panel Van din 1965, stilizat cu logo-ul si imaginile iconice ale trupei britanice.

Fondurile stranse in urma acestei campanii vor fi donate unei fundatii care lupta impotriva cancerului la adolescenti. Celebrul Volkswagen Bus a fost stilizat de artistul Richard Evans, care a lucrat cu formatia The Who timp de 30 de ani, realizand designul unor coperti de albume.

De asemenea, vocea legendarei formatii rock, Roger Daltrey, si chitaristul ei, Pete Townshend, si-au adus contributia la nasterea acestui proiect si la stlizarea modelului care va putea fi castigat prin participarea la concursul organziat pe site-ul www.thewhomagicbus.com .

Participarea in cadrul tombolei va costa un tarif de 5 lire sterline (6.3 euro – n.r.) bani care vor fi destinati ajutorarii tinerilor adolescenti bolnavi de cancer. Cei care se vor inscrie in tombola vor primi gratuit hit-ul “Magic Bus”, in varianta cantata live de The Who.

Via | VW 

Taguri: Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru