VW ofera asistenta gratuita in SUA

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 15.05.2008
Volkswagen incearca sa castige teren pe piata din SUA prin introducerea unui program de asistenta gratuita.

Esential

3 ani cumparare este perioada in care posesorii de Volkswagen vor beneficia de asistenta gratuita.
58.000 km e limita in care modelele Volkswagen fabricate incepand cu 2009 vor beneficia de asistenta gratuita.

Divizia americana a Grupului VW a anuntat ca va oferi asistenta gratuita modelelor Volkwagen incepand cu cele produse din 2009. Planul de fidelizare al celor de la Volkswagen SUA, Carefree Maintenance Program, va include revizii gratuite programate pe o perioada de trei ani sau 58.000 km.

Pentru a putea intra in acest program, clienti vor fi nevoiti sa efectueze reviziile periodice a masinilor la un interval de 16.000 km, exceptie facand posesorii de VW Routan, care vor fi nevoiti sa ajunga in unitatile de service fara a depasi 10.000 km. De asemenea, Volkswagen ofera o verificare tehnica gratuita dupa 90 de zile sau pana in 10.000 km.

Mark Barnes, directorul serviciului operator, sustine ca programul va cladi loialitate in randul clientilor si va pune Volkswagen pe lista brandurilor luate in considerare de catre cumparatori. Barnes a mai adaugat ca aceasta esta un mod de diferentiere a marcii fata de cele concurente, permitandu-le astfel sa fie singurul producator auto dintre competitorii directi care ofera un program de asistenta netaxabil.

In acelasi timp, constructorul german planuieste sa creasca vanzarile in SUA, atat la modelele Volkswagen cat  si Audi, la un total de un milion de unitati pana in 2018, fata de cele 328.068 de unitati comercializate anult trecut.

Via | Automotive News

Taguri: Audi, Routan, VW, Volkswagen

Comentarii (3)

  • AndreiRN
    Incercare
    Hyundai face asta inca de la inceput.
    Ei acopera intretinerea 5 ani sau 50k mile(80000km)
    Nu degeaba sunt pe locul doi in lume.
    0 0
  • Alo, alo?
    In care lume e Hyundai pe locul 2? In lumea viselor? In lumea ta? Unde e GM? VW? Ford? Poate ca vor si ei sa ajunga acolo. Poate in statul in care stai tu or fi pe 2 in anul asta, dar nu in lume. Daca ai dreptate imi cer scuze si vreau sa vad si eu o stire care anunta asta ca eu nu am auzit pana acum asa ceva
    0 0
  • AndreiRN
    Pt Unu
    In primul rand ma indoiesc ca parinti te-au numit asa si banuiesc ca iti este rusine sa-ti expui opinia in public si te ascunzi.
    Esti copil sau om matur?
    Fa tu un search la CUSTOMER SATISFACTION si vezi ce gasesti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru