Wagoner il contrazice pe Lutz pe tema incalzirii globale

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 13.03.2008
Boss-ul GM il contrazice pe vicepresedintele companiei in chestiunea incalzirii globale.

Bob Lutz (foto stanga), vicepresedintele GM, declara in urma cu cateva saptamani ca „incalzirea globala este un mare rahat ”. Cunoscut pentru stilul sau direct in care isi exprima gandurile, boss-ul General Motors a fost afectat dupa cele declarate doar de ironia presei americane si de dezacordul organizatiilor ecologice.

Totusi, spusele unuia dintre cei mai puternici oameni din industria auto au avut efect asupra singurului om care se situeaza deasupra sa in ierarhia GM. Este vorba despre Rick Wagoner (foto dreapta), CEO GM, care l-a atacat in public pe subalternul sau spunand ca incalzirea globala este o problema pe cat de grava pe atat de reala.

De asemenea, Rick Wagoner a intarit sustinand ca producatorii auto trebuia sa ia masuri serioase impotriva poluarii si concluzionat ca subalternul sau, Bob Lutz, se inseala amarnic in aceasta chestiune.

Bob Lutz si-a aparat pozitia pe blogul personal sustinand ca este dreptul sau sa-si exprime opiniile personale.

Via | Detroit News
Taguri: GM

Comentarii (1)

  • george
    CE BIZON SI ASTA...
    Lasand la o parte ca s-a trezit vorbind, in ignoranta asta a lui, Bob Lutz a lasat sa se inteleaga un lucru important: americanilor li se rupe cozorocu` de la sapca de incalzirea globala si de emisia de CO2...e util de stiut...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru