Wald International restilizeaza Nissan GT-R

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 01.09.2008
Dupa mai multi tuneri care si-au indreptat atentia catre Nissan GT-R, Wald International ii aplica tratamentul propriu.

Tunerii japonezii de la Wald International au pregatit un pachet aerodinamic pentru mult asteptatul Nissan GT-R. Modificarile exteriorului celui mai rapid Nissan produs vreodata vin sa completeze o serie de pachete create deja alte case de tuning japoneze, Zele si Arios, precum de Nismo, divizia sport a constructorului nipon.

De aceasta data, Nissan GT-R este restilizat semnificativ la nivelul caroseriei de catre Wald, iar tunerii japonezi anunta ca intentioneaza sa perfectioneze kit-ul prin continuarea proiectului. Astfel, distingem un plus de aerodinamicitate prin noile elemente de caroserie, precum extensiile din fibra de carbon ale spoilerului frontal, grila redesenata subtil, bosajele proeminente ale aripilor din spate si noul difuzor de aer incorporat de in spoilerul din spate.

Aspectul exterior este completat de jantele spitate din aliaj cu dimensiunea de 22 inch, precum si de evacuarile sport care au si rol functional, acela de rezonator fonic. De asemenea, din imaginile furnizate de tunerii de la Wald se disting si alte insertii din fibra de carbon care se regasesc la nivelul caroseriei.

Via | Motor Authority & Caradisiac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru