Weekend cu automobile şi motociclete de epocă la Bucureşti

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 13.08.2010
Fanii maşinilor şi motocicletelor clasice vor avea ocazia de a vedea 10 exemplare de colecţie, weekendul acesta la Băneasa Shopping City. Colecţia va include cinci automobile de epocă şi cinci motociclete rare.

După un început de vară, marcat de o ediţie reuşită a "Bucharest Classic Car Show", fanii modelelor de epocă au un nou motiv de bucurie. Weekendul 14-15 august va aduce alte 10 noi vehicule clasice în Bucureşti, ele urmând să fie expuse în cadrul complexului comercial Băneasa Shopping City. Dintre acestea, cinci vor fi maşini şi cinci motociclete.

Colecţia de vehicule de epocă pe patru roţi va include un exemplar unic în România, un Ford T1912, dar şi un celebru Ford Model T din 1914. Farmecul Bucureştiului de altă dată va fi recreat de un Ford A Roadster, de un Mercedes şi de un Volga Gaz din 1968.

Alături de cele cinci maşini de colecţie se vor afla şi cinci motociclete foarte rare, puse la dispoziţie de Asociaţia Motocicliştilor din România.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru