Wheelsandmore a creat un pachet de tuning pentru Audi R8

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 24.03.2009
Tunerul german Wheelsandmore a creat un pachet de tuning care imbunatateste performantele si aspectul lui Audi R8.

Posesorii de Audi R8 care doresc performante suplimentare de la supercarul din Ingostadt au inca un motiv de bucurie. Wheelsandmore a creat un kit de tuning pentru Audi R8 echipat cu propulsorul V8 de 4.2 litri. Pe langa marirea performantelor motorului, kit-ul de tuning imbunatateste manevrabilitatea si aspectul exterior al lui R8.

Prima etapa de modificari include un soft nou pentru unitatea ECU, care ofera 30 CP in plus, ceea ce il ajuta pe R8 sa dezvolte 450 CP. Pretul noului soft este de 1.700 euro. Contra sumei de 32.500 euro, Wheelsandmore ofera un compresor mecanic pentru Audi R8, care mareste puterea V8-ului de 4.2 litri la 530 CP.

Pentru a putea opri cu o eficienta sporita modelul R8 , Wheelsandmore ofera un sistem de franare imbunatatit, care poseda opt pistonase per etrier pentru franele de pe puntea fata si sase pistonase pentru etrierii care infraneaza discurile de pe puntea spate. Sistemul de franare imbunatatit are un pret de 13.998 euro. Suspensia lui R8 a fost si ea imbunatatita, Wheelsandmore oferind trei tipuri diferite de suspensie. Astfel, pachetul de 900 euro ofera arcuri noi, pachetul de 3.999 euro ofera o suspensie din aluminiu pregatita pentru pista, iar pachetul de 8.949 euro constra intr-o suspensie reglabila profesionala, care poate modifica garda la sol cu 30 milimetri.

Germanii ofera si un set de modificari estetice pentru R8, acestea constand intr-o buza din carbon pentru spoilerul fata si un difuzor de aer din carbon pentru spoilerul spate. Audi R8 poate primi si doua seturi de jante de 20 inch, la pretul de 9.250, respectiv 9.800 euro.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru