Wiesmann pregateste MF4 si MF5 cabrio

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.04.2008
Constructorul german de nisa Wiesmann a anuntat ca va lansa variante cabrio ale supercarurilor MF4 si MF5.

Esential

250 de exemplare Wiesmann vor fi produse in acest an.
280 de km/h este viteza maxima pe care o poate atinge Wiesmann MF5.
1250 de kilograme cantareste Wiesmann MF5.
362 de cai putere dezvolta motorul instalat pe Weismann MF4.

Piata supercarurilor de nisa este intens disputata in ultima vreme, mai multi constructori anuntand premiere care sa relanseze vanzarile.

Constructorul german Wiesmann urmeaza exemplul rivalilor sai si anunta ca va lansa doua noi variante decapotabile ale actualelor supercaruri MF4 si MF5. Wiesmann ar incerca astfel sa aduca un aer nou in interiorul gamei care in afara de lansarea mult mai puternicului MF5 anul trecut nu a mai venit cu nimic nou in ultima vreme.

Introducerea celor doua variante de caroserie ar urma sa creasca si productia in cadrul uzinei Wiesmann pana la 350 de unitati anual. In acest moment, nemtii au anuntat o productie de 250 de unitati pentru 2008 si lansarea modelelor pe piata britanica in versiune cu volan pe dreapta.

Actualul MF4 se foloseste de serviciile unui propulsor V8 de 4.2 litri de provenienta BMW ,care dezvolta 362 de cai putere, motor care ar urma sa ramana neschimbat si in cazul versiunii roadster.

Acelasi lucru se va intampla si in cazul modelului MF5, propulsat de un motor V10 de 5.0 litri imprumutat de la versiunile de performanta BMW M5 si M6.

Bagajul mare de putere, combinat cu o masa de doar 1250 de kg, il ajuta pe MF5 sa atinga o viteza maxima de 280 de km/h si sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in patru secunde.

via | MotorAuthority

Taguri: BMW, M5, M6, MF4, MF5, Wiesmann

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru