Wiesmann prezintă la Geneva un concept radical: Spyder

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 21.02.2011
Wiesmann va expune la Geneva conceptul Spyder, un model sportiv radical, cu o filosofie de design inovativă, creată doar pentru plăcerea de a conduce.

Wiesmann se va prezenta la Geneva cu un concept menit să surprindă audienţa şi să testeze reacţia publicului la ideea unui potenţial model radical. Constructorul german va expune un prototip extrem, fără portiere şi fără parbriz, capabil să înglobeze o filosofie complet nouă.

Friedhelm Wiesmann, managerul general al brandului german, a declarat că "exerciţiul de design va ajuta la calcularea interesului pentru un model de serie diferit de ceea ce vedem în prezent pe piaţă. Reacţiile clienţilor, partenerilor şi experţilor vor fi fundamentale pentru aprobarea unei eventuale producţii de serie."

Dacă totul va decurge conform planului, Wiesmann va fi gata să propună clienţilor săi un al model abia în 2012.

Din primele informaţii conceptul de la Geneva va fi botezat simplu Spyder, fiind proiectat doar pentru cei care îşi doresc plăcerea de a conduce. Modelul de serie va fi la fel de simplist şi va fi caracterizat de o masă totală redusă, obţinută prin renunţarea la elemente de confort şi prin adoptarea unor materiale foarte uşoare, cum este fibra de carbon.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru