Salonul Auto de la Geneva 2015

Tu întrebi, Ken Block răspunde. Pune-i întrebări pilotului-showman, iar noi i le adresăm într-un interviu exclusiv la Geneva

Publicat Luni, 02.03.2015
de Automarket
Comenteaza 4
Tu întrebi, Ken Block răspunde. Pune-i întrebări pilotului-showman, iar noi i le adresăm într-un interviu exclusiv la Geneva - Poza 1
Automarket va realiza la Geneva un interviu cu Ken Block, unul dintre cei mai cunoscuţi piloţi contemporani de raliuri. Vă dăm ocazia de a-i adresa întrebările voastre lui Ken.

Acest început de săptămână îi aparţine Salonului Auto de la Geneva, eveniment care-şi va deschide porţile marţi şi miercuri pentru jurnalişti. Aşa cum v-am obişnuit, Automarket va fi prezent la cel mai mare salon auto european al primei jumătăţi de an şi vă vă oferi de la faţa locului cele mai interesante premiere şi noutăţi absolute din domeniul auto.

Printre interviurile pe care le vom realiza la Geneva se va număr şi unul foarte special. Astfel, Automarket va sta de vorbă marţi la standul celor de la Ford cu Ken Block, cunoscutul pilot de raliuri, cascador, showman şi antreprenor american. Ken Block va sta la dispoziţia Automarket timp de 20 de minute, timp în care vom putea să-l descoasem pe pilotul de 47 de ani cunoscut mai ales din WRC şi din seria de filme Gymkhana.

Pentru că e vorba de un interviu special, vă invităm şi pe voi să-i adresaţi întrebări lui Ken Block, iar cele mai interesante îşi vor găsi răspunsul în cadrul interviului de la Geneva.

Vă rugăm să postaţi întrebările în secţiunea de comentarii, iar echipa Automarket le va selecta pe cele mai interesante. Vom reveni cu răspunsurile într-un material special care va fi publicat în această săptămână în secţiunea de ştiri a site-ului.


Comentarii (4)

  • Cand se lasa de "motorsport"? Daca totusi insista, si revine in WRC, ar prefera sa se taie copacii de pe marginea traseului?
    7 3
  • Alinelu
    - E posibil sa vedem in viitor un Gymkhana pe probele specaile ale unui raliu? Ne-am cam saturat de urban, devine repetitiv.

    - Stim ca a fost cu Subaru si acum e cu Ford. Ce a vazut la marca Ford si cum a fost trecerea de la Subaru la Fiesta?

    - Are 47 de ani, dar pare foarte tanar. Care-i secretul lui?

    - De ce crede ca nu a avut succes in WRC, chiar daca lumea il privea ca pe un favorit cand a aparut in peisaj?

    - Care e impresia lui despre pilotii WRC? Sa-i caracterizeze intr-un cuvant pe: Loeb, Hirvonen, Solberg, Latvala, Sordo.

    - Se gandeste la competitii de circuit? Nu neaparat la NASCAR-ul natal, ci la competitii precum Le Mans 24, WTCC sau DTM.

    - Ce masina conduce in viata de zi cu zi si care-i masina pe care si-a dorit-o cand era mic?
    8 2
  • ce parere are despre SEAT LEON CUPRA?
    3 2
  • hazard
    Ken este cunoscut in WRC pentru ca a ocupat cu succes ultimele locuri. Avand in vedere ca face marketing pentru Ford...este explicabila lipsa de performanta si experienta in aceasta competitie.

    Intrebare:

    What do you think about the car of the year 2015, VW Passat? :)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru