Salonul Auto de la Paris 2016

Puzzle electric: primele imagini ale conceptului "care va duce Volkswagen într-o nouă eră"

Publicat Vineri, 16.09.2016
de Mircea Meşter
Comenteaza 2
Puzzle electric: primele imagini ale conceptului "care va duce Volkswagen într-o nouă eră" - Poza 1
Puzzle electric: primele imagini ale conceptului "care va duce Volkswagen într-o nouă eră" - Poza 2
Puzzle electric: primele imagini ale conceptului "care va duce Volkswagen într-o nouă eră" - Poza 3
Puzzle electric: primele imagini ale conceptului "care va duce Volkswagen într-o nouă eră" - Poza 4
Salonul de la Paris va aduce o premieră mondială majoră extrem de importantă pentru brandul Volkswagen: conceptul unei mașini electrice pe care germanii îl compară cu Beetle la nivelul importanței pe care o va avea în viitor în gama mărcii.

Una dintre cele mai așteptate premiere mondiale care vor vedea lumina zilei la Salonul Auto de la Paris va fi conceptul electric pe care Volkswagen îl pregătește pentru cel mai important eveniment auto al finalului de an. Iar dacă până cum ne-am construit mental o idee legată de această mașină punând cap la cap bucăți de informații evadate din interiorul mărcii germane, astăzi avem primele trei imagini care ne oferă în sfârșit o ancoră vizuală legată de conceptul Volkswagen.

Volkswagen va încerca să facă uitat scandalul Dieselgate, care a explodat în urmă cu exact un an, abordând frontal fenomenul electrificării industriei. "Prezența Volkswagen la ediția din acest an a Salonului Auto de la Paris va fi ghidată de conceptul "Think New". Prezentând premiera mondială a unui studiu de design iconic, Volkswagen introduce un nou ambasador al lumii auto. Acest concept unic semnalează accesul brandului Volkswagen într-o nouă eră", spun germanii în comunicatul mărcii.

"De importanța lui Beetle"

Mai mult, pentru a sublinia importanța pe care o are noul concept în gama sa, Volkswagen îl compară cu Beetle, mașina care a lansat practic brandul german pe piață în anii '30.

"Vehicului este unul revoluționar, așa cum a fost Beetle acum șapte decenii, înainte de a deveni cea mai vândută mașină din secolul trecut. Această mașină are potențialul de a scrie istorie prin conceptul complet nou din spatele său. Modelul de serie care va deriva din acest prototip va fi primul Volkswagen construit pe noua platformă modulară electrică (MEB)", notează Volkswagen.

Deși nu există încă informații clare legate de acest concept, informații culese din interiorul mărcii anunță o mașină cu caroserie compactă care va oferi o autonomie electrică de 400 de kilometri și va conectată 24/24 la internet, deschizând astfel drumul către soluții de conectivitate unice în industrie.

Detaliile complete și imaginile oficiale vor veni în jurul datei de 29 septembrie, atunci când conceptul german va fi dezvăluit la Paris în fața jurnaliștilor.


Comentarii (2)

  • un fel de Polo electric echipat cu Wi-Fi.........ce revolutionar:))))
    6 10
  • Sigur nu are un motor diesel ascuns pe undeva, pe sub capota?
    Intreb si eu...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru