Am căutat pentru tine: oferte speciale ale dealerilor auto în luna octombrie

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Joi, 20.10.2011
Toamna se numără ofertele speciale! Toţi importatorii şi dealerii auto se întrec în a oferi reduceri şi diverse cadouri pentru a atrage clienţii în showroom-uri.

Deoarece iarna bate la uşă, importatorii se întrec în oferte pentru a ne face să ne cumpărăm un automobil nou. Deşi ne-am fi aşteptat ca aceştia să ne te tenteze cu seturi de anvelope de iarnă, având în vedere obligativitatea de a avea automobilele dotate cu astfel de pneuri din această iarnă, nu sunt foarte mulţi care oferă acest cadou. În schimb aproape toţi oferă posibilitatea de a achiziţiona anvelope de iarnă pentru automobilul care îl deţii deja. 

 

BMW, Mini

La dealerii BMW din ţară beneficiezi de o reducere de 10% la achiziţionarea unui set de anvelope de iarnă în luna octombrie. Iar pentru 249 lei se poate achiziţiona pachetul BMW Safety Winter, care include montaj anvelope iarnă, depozitare anvelope vară, testare baterie, testare-reglare lumini şi faruri, concentraţie antigel şi testare ştergătoare parbriz. În plus, aproape toate modelele au parte de preţuri speciale. Orice model Mini achiziţionat primeşte un discount de 2011 euro plus TVA. BMW Seria 5 poate fi achiziţionat de la 28.700 euro plus TVA, BMW X1 de la 19.850 euro plus TVA iar la BMW X3 ai 10 opţiuni cadou.

Chevrolet

Chevrolet Spark are un preţ promoţional care pleacă de la 4.648 euro (TVA şi 3 prime de casare incluse). Noul Chevrolet Aveo costă 6.930 euro (TVA şi 3 prime de casare incluse), iar Chevrolet Cruze este oferit cu 5 ani garanţie şi preţuri de la 9.547 euro (TVA şi primele de casare incluse).

Citroen

Toate modelele beneficiază de reduceri promoţionale din preţul de listă. Discounturile includ cele trei prime de casare. Lista completă a reducerilor Citroen o găsiţi aici.

Dacia

La Dacia găsim o listă lungă de promoţii şi preţuri speciale pentru toate modele din gamă. Mai jos sunt preţurile speciale pentru achiziţionarea unui model Dacia prin progamul Rabla:

  • Logan Preference: 4.150 euro cu TVA
  • Sandero Serie Limitată Orange: 5.700 euro cu TVA
  • Sandero Go!: 4.600 euro cu TVA
  • Sandero Stepway: 6.050 euro cu TVA
  • Dacia Duster 4x4: 10.500 euro cu TVA

O ofertă specială de sezon este preţul promoţional de 15 lei (TVA inclus) pe roată pentru motarea şi echilibrarea anvelopelor de iarnă. În acest preţ este inclusă şi depozitarea anvelopelor de vară pe o perioadă de şase luni. Detalii aici.

 

Dacia mai are activă şi o acţiune promoţională valabilă doar în luna octombrie pentru un lot limitat de modele Dacia Logan, Sandero, MCV, Duster, Van şi Pick Up, motorizări benzină (există o listă fixă de vehicule). Astfel, vehiculele Dacia Logan berlină pot beneficia de o reducere suplimentară de 750 euro (TVA inclus) în luna octombrie. Vehiculele Dacia  Logan MCV cu motorizarea 1,6 85 CP beneficiază de o reducere suplimentară de 1000 euro (TVA inclus). Modelul Sandero, motorizare pe benzină 1,2 16v 75 CP si 1,6 85 CP, are o reducere suplimentară de 500 euro (TVA inclus). Aceeaşi remiză se aplică şi pentru modelul Dacia Duster 1,6 16v 105 CP şi versiunea 1,6 85 CP a modelelor Van şi Pick Up. 

Fiat

Toate modele Fiat beneficiază de preţuri speciale şi pot fi achiziţionate prin oferta "Plăteşti 50% acum, restul în 2013"

Ford

Dealerii Ford oferă pachete speciale pentru echiparea automobilelor cu anvelope de iarnă. La Colina Motors există preţuri speciale la anvelope şi jante, iar pentru achiziţia unui set complet de anvelope şi jante de aliaj sau tablă se ofertă montaj şi depozitare gratuite pentru anvelopele de vară pe o perioadă de maxim 6 luni. 

Honda

La Honda găsim o ofertă de sezon pentru modelul CR-V. Pentru achiziţionarea unui CR-V cu motor pe benzină de 2.0 litri primeşti cadou un set de anvelope de iarnă Yokohama V902.

De asemenea, modelele Honda Jazz şi Civic GT beneficiază de preţuri speciale.

Hyundai

Importatorul mărcii coreene are la dealeri săi o ofertă specială pentru Hyundai i20. Preţul special oferit este de 6.290 euro (trei prime de casare si TVA incluse). Pentru acest model se oferă şi un set de anvelope de iarnă cadou. Daca se alege finanţarea prin Ţiriac Leasing, oferta mai include 6 luni de Casco gratuit şi patru plinuri de carburant cadou.

 

Kia

Importatorul mărcii coreene oferă pachetul "7 motive să îţi cumperi un Kia" (7 modele Kia, 7 ani perioadă de leasing, 7% avans la leasing, 7% dobândă anuală la leasing, 7 ani garanţie în limita a 150.000 km). De asemenea, toate versiunile Venga beneficiează de un discount de 868 euro la care se adaugă cele trei prime de casare, modelul Picanto are un discount de 620 euro, iar Sorento 2.852 euro.

 

Land Rover

Land Rover are oferte pentru modelul Discovery 4. Acesta este oferit în echiparea S cu motorul V6 de trei litri turbodiesel la un preţ special de 46.500 euro (TVA inclus). Şi modelul Freelander 2 beneficiază de un preţ special pentru echiparea E cu motor 2.2 TD4: 31.484 euro (TVA inclus).

 

Mazda

La Mazda găsim ofertele zoom-zoom pentru modelele Mazda3 (3.200 euro reducere aplicată la preţul DDP şi cinci ani garanţie în limita a 150.000 km), Mazda6 (pachet Winter: jante aliaj şi pneuri de iarnă, 1% dobândă, cinci ani garanţie în limita a 150.000 km), Mazda CX-7 (pachet Winter: jante aliaj şi pneuri de iarnă, 1% dobândă, cinci ani garanţie în limita a 150.000 km).

Mercedes-Benz Vans

Gama de vehicule comerciale de la Mercedes-Benz beneficiază de o ofertă specială pentru orice model Vito, Viano sau Sprinter. Acestea pot fi achiziţionate cu doar 1.500 euro avans şi 7,5% dobândă.

Mitsubishi

La Mitsubishi oferta specială este dedicată modelelor Colt şi Lancer. Asfel, se poate achiziţiona ediţia specială Lancer Storm ce are un pachet special de dotări oferit cu un discount de 3.850 euro (TVA si 3 prime de casare incluse). În gama Colt există Colt Catchy şi Colt Cathy S. Sunt oferite cu un discount de 4.190 euro (TVA şi 3 prime de casare incluse), respectiv 3.993 euro (TVA şi 3 prime de casare incluse). La acestea se mai adaugă 3 ani sau 100.000 km de întreţinere gratuită şi 5 ani sau 150.000 km garanţie extinsă.

Nissan

La Nissan vedeta toamnei este noua Micra. Preţurile încep de la 7.800 euro (TVA si 3 prime de casare incluse). Există însă preţuri speciale pentru toate modele gamei. Simpaticul Juke porneşte de la 11.970 euro şi beneficiază de finanţare cu 0% avans şi dobândă 15%, iar Qashqai are preţuri ce pornesc de la 13.630 euro.

Opel

Dealerii Opel oferă montaj gratuit pentru pneurile de iarnă achiziţionate (Rădăcini Opel) plus preţuri speciale pentru modelele Corsa, Astra Classic III, Astra Shine şi Insignia Exclusive Edition. Detalii aici.

Peugeot

La concesionarii Peugeot se poate achiziţiona noul model 508 şi 308 facelift cu cinci ani garanţie. Plus o listă de modele cu preţuri cu discount pe care o găsiţi aici.

Porsche România

În reţeaua de dealeri Porsche Inter Auto sunt active următoarele promoţii: 

- un set de anvelope de iarnă cadou pentru orice model nou achiziţionat din gama Skoda, Volkswagen, Audi sau Seat. Există şi preţuri speciale de lichidare de stoc pentru modele din gama Volkswagen.

Lista completă o găsiţi aici.

- preţ unic pentru montaj roţi de iarnă: 50 de lei pentru un set de roţi comandat exclusiv online la Porsche Inter Auto. Transport gratuit pe distanţe mai mari de 100km pentru seturile de anvelope de iarnă comandate online.

Renault

În perioada 15-31 octombrie la concesionarii Renault are loc operaţiunea "Zilele ofertelor Renault". Renault Clio Yahoo! 1.2 75 CP beneficiează în această perioadă de un preţ special de 6.800 euro (TVA şi 3 prime de casare incluse). În acest preţ sunt incluse aerul condiţionat, airbag dublu, sistem audio cu MP3, USB, Bluetooth, conexiune internet. Renault Fluence 1.6 110 CP Authentique se poate achiziţiona pentru 8.800 euro (TVA şi 3 prime de casare incluse). Discountul total pentru modelul Fluence este 3.100 euro. Pe lista modelelor cu preţuri speciale în această perioadă mai intră: Twingo, Megane hatchback şi Megane Sport Tourer.

 

Subaru

Japonezii de la Subaru oferă şi ei un set de anvelope cadou şi un discount de 2.500 euro pentru achiziţionarea unui Subaru Forester. Modelul Legacy beneficiează şi el de un discount de până la 4.960 euro (TVA inclus). Subaru Outback şi Subaru Legacy mai beneficiează de 10% discount la avand pentru finanţare prin NBG Leasing, 3 luni de Casco gratuit şi dobandă 5.9%.

Suzuki

La Suzuki putem achiziţiona anvelope de iarnă sau seturi complete (jante plus anvelope) pentru modelele mărcii japoneze. Mai există preţuri speciale pentru modelele Suzuki SX4 1.6 GS 4WD Navi, Suzuki Alto 1.0 GLX şi Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS. Detalii aici.

Toyota

La Toyota toate ofertele speciale sunt grupate în programul Optimo. Modelele Aygo, Auris şi Avensis fac parte din acest program cu preţuri speciale. Toyota mai are oferte pentru gama hibridă HSD (Auris şi Prius) şi pentru Corolla.

Volkswagen Comerciale

Dacă vă intersează automobilele comerciale, Volkswagen are oferte pentru modelele Caddy şi Transporter

Pentru gama Transporter, inclusiv Multivan şi Caravelle, se oferă 10% discount. Pentru Caddy Trendline cu motor 1.2 TSI 86 CP benzină există un preţ special ce începe de la 9.380 euro (TVA şi trei prime de casare incluse).

Volvo

Importatorul mărcii suedeze oferă modelul Volvo S40 Business Edition cu motorizările 2.0 benzină 145 CP sau diesel 1.6 115 CP. Preţurile încep de la 15.980 euro plus TVA. De asemenea, există şi modelul Volvo C30 R-Design la acelaşi preţ şi cu aceleaşi motorizări.

Comentarii (4)

  • George
    Masina
    Vin cu oferte din ce in ce mai tentante, eu mi-am achizitionat un Opel prin metoda trade-in, daca vrei o masina noua sa o tii mult timp se merita din plin, un prieten si-a luat un Suzuki Sx4
    3 0
  • Noua!
    ma tot gandesc si eu sa-mi iau o masina, am studiat ofertele de moment prezentate de dealeri, cele mai tentante au fost opel si dacia
    1 0
  • bun
    as vrea si eu sa imi iau o masina nou, 0 km :)... sa stiu ca este a mea de la bun inceput, ma atrage foarte mult ultimul model de opel tigra
    0 0
  • Gabriel
    New
    vin sarbatorile, cu siguranta o sa avem parte si de oferte mai tentante, vreau sa-mi fac cadou o masina noua in curand, acum studiez piata sa vad ce mi s-ar potrivii mai bine, oscilez intre opel astra i si ford focus
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru