Aston Martin a lansat o bicicletă de 31.000 de euro, inspirată de One-77

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 22.06.2012
Aston Martin se aliniază trendului din lumea auto şi propune fanilor săi accesorii de promovare. Cel mai nou produs de acest gen este o bicicletă din carbon, inspirată de modelul One-77.

Esential

31.000 de euro costă bicicleta Aston Martin.
77 de exemplare ale bicicletei din carbon vor fi produse de Aston Martin.

Săptămâna aceasta a fost una extrem de plină pentru Aston Martin, care a lansat noul Vanquish, dar şi un produs ceva mai accesibil decât supercarul vârf de gamă. Este vorba despre o bicicletă, creată în ediţie limitată şi inspirată de supercarul One-77, devenit deja emblematic pentru producătorul britanic.

Bicicleta Aston Martin are la bază un exemplar Falcon 001, creat de Falcon Bikes, şi dispune de un sistem de telemetrie inspirat de cel regăsit pe supercarul One-77. Acesta oferă numeroase informaţii legate de viteza de deplasare, puterea de pedalare sau înclinarea suprafeţei de rulare. Vor fi disponibile şi informaţii biometrice, cum ar fi pulsul, respiraţia sau temperatura corpului.

Bicicleta Aston Martin se va remarca şi prin cadrul din fibră de carbon, prin echiparea Shimano Dura-Ace Di2, frânele pe disc, mânerele ghidonului învelite în piele şi jantele din carbon cu 8 spiţe.

Deşi nu va costa cât maşina din care se inspiră, bicicleta Aston Martin One-77 va avea un preţ destul de piperat, şi anume 31.000 de euro.

Pentru a justifica această valoare, britanicii vor să dea un aer exclusivist produsului şi anunţă că nu vor produce decât 77 de unităţi.

via l freshnessmag

Comentarii (11)

  • Daca as avea toata colectia Aston, si nu as avea ce face cu banii ar mai merge. Dar asa... 31.000euro ? Astia nu cunosc banii.
    21 0
  • La banii astia mare masina ce imi iau!! asta la cati km o trebui sa te duci in servis la revizie? :))
    0 2
  • da...seamana cu one77...dar parca seamana mai bine cu un MIG21...nu ma pot decide...
    5 0
  • asta e nada pentru fraieri....care au bani si nu au ce face cu ei!! lumea nu are cu ce plati ratele si datoriile la apartamente si ei scot biciclete la 31 de mii de e...
    8 1
  • Calingura
    Macar fata de mizeria aia de bicicleta Skoda asta mai arata intr-un fel si mai are ceva pe ea.

    Tot furt e dar e mai justificat.
    2 4
  • Mai da-o naibii de bicicleta....mai scumpa ca si o gramada de masini noi!!!Asta e prea de tot,nici daca era toata suflata cu aur nu merita atata!!!Sa fim seriosi.....Stiti proverbul acela ””Nu e prost acela ce mananca 7 paini””E prost acela care le da””!!!Ceva de genu astia pot cere si 100 de mii ca tot se gasesc aiuriti ce nu au ce face cu banii si o cumpara!!!
    6 1
  • Barem,daca avea motor de Aston Martin,pe ea o cumparam,.....dar asa ne.
    10 0
  • un oarecare
    Mi-as lua seria 5 model nou cu banii astia:))
    5 6
  • Sunt singurul care nu intelege cum de vad astia de la aston asemanarile?
    3 1
  • cu 31k de euro posibil sa ti iei un Clio RS 200 si sa arzi si 9k de euro pe carburant...hai 5k ca restu ii folosim sa ajungem pe nurburgring XDDD ...asta ar fi una dintre variante
    1 1
  • Razvan
    Cand esti miliardar vrei exclusivitate. Daca ei mai multi bani decat poti cheltui, ce sa faci cu ei? Vrei tot ce e mai bun! Eu ii cumpar sotiei un parfum de 100 de euro. Cu siguranta un somalez daca aude asta spune: ala e imbecil, eu cu 100 de euro imi hranesc familia 5 luni! Evident ca nu e o bicicleta pentru oameni normali. Mi se par aiurea afirmatiile, eu daca as avea 31,000 euro in loc de o bicicleta mi-as lua nu stiu ce masina! Evident ca nu e nimeni nebun sa-si dea toti banii pe o bicicleta!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru