Audi a introdus primul asistent holografic din lume

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 12.02.2009
O reprezentanta Audi din Australia foloseste o holograma in marime naturala pe post de asistent virtual.

Reprezentanta Audi din Sydney are o receptionera deosebita. Aceasta apare sub forma unei holograme care este proiectata pe o placa de plexiglas de 10 milimetri grosime. Asistentul virtual al showroom-ului este proiectat in marime naturala si ofera le ofera vizitatorilor reprezentantei informatii in legatura cu modelele Audi.

Daca aceasta tehnologie va avea succes, Audi ar putea implementa hologramele si in alte reprezentante din lume. Holograma este realizata impreuna cu compania Prime Digital Media, care lucreaza langa centrul Audi din Sydney. Numele acestei creatii este “Holographic Virtual Assistant”. Tehnologia care permite afisarea acestei holograme este inca tinuta secret.

Via | MotorAuthority

Taguri: Audi, Australia

Comentarii (4)

  • holo
    Era interesant sa stim daca aceasta holograma face doar o prezentare sau interactioneaza cu clientii. Daca poate raspunde la intrebari, inseamna ca "in spatele" ei se afla o voce, un om, ceea ce face toata tevatura asta inutila.

    Audi incearca sa dea o lovitura de imagine si nimic mai mult.
    0 0
  • @Mihai
    Holograma nu interactioneaza cu clientii, ci doar prezinta produsele Audi.
    0 0
  • australienii
    ce relevanta are daca nu are succes in australia? inseamna ca nu are succes nicaeri in lume? sunt ei ,,ombelico del mondo''.? de unde stiu ca daca nare succes acolo nu are in franta sau germania sau italia sau chiar romania si sa creeze un curent de moda care sa se extinda si in australia pana la urma?..................stupid people.....
    0 0
  • Astia incearca sa reduca costurile prin inlocuirea agentilor de vanzare cu holograme :))
    Astfel, romanul il poate injura linistit pt ca nu-i ofera discountul cerut :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru