Bentley Continental GT Speed - primele imagini şi informaţii

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 20.06.2012
Bentley propune o reiterare a celebrului Continental GT Speed. Noul model vine cu 616 cai putere şi 800 de Nm, garantând o viteză maximă comparabilă cu cea a supercarurilor.

Esential

616 cai putere oferă noul Bentley Continental GT Speed.
330 de km/h este viteza lui Bentley Continental GT Speed.

Deşi Festivalul de la Goodwood încă nu şi-a deschis porţile oficial, Bentley a decis să dezvăluie primele imagini şi informaţii ale noului Continental GT Speed.

Modelul se vrea a fi declinarea cea mai sportivă a coupe-ului britanic şi vine alături de un motor W12 bi-turbo, capabil să genereze 616 cai putere şi 800 de Nm. Resursele sunt asistate de o transmisie automată cu opt rapoarte, semnată de ZF, care ajută coupe-ul de lux să accelereze de la 0 la 100 de km/h în aproape 4 secunde.

Viteza maximă este şi ea una de invidiat, similară celei oferite de supercaruri: 330 de km/h. Chiar şi cu aceste performanţe, Bentley susţine că nu a neglijat capitolul eficienţă, noul Continental GT Speed fiind echipat cu un sistem inteligent de control, care reduce consumul de carburant cu 12%.

Cuplul impresionant este transmis celor patru roţi prin intermediul unui diferenţial central de tip Torsen, care gestionează electronic orice pierdere de aderenţă.

La nivel exterior, Continental GT Speed se individualizează cu ajutorul prizelor de aer generoase.

Partea frontală este dominată de o grilă impunătoare, vopsită în culoarea negru mat, iar posteriorul dispune de evacuări de un crom închis. Nu lipsesc nici jantele Speed de 21 de inch, pe care au fost montate pneuri Pirelli P Zero de 275/35. 

via l motorauthority

Comentarii (1)

  • AMbrosie
    mda... facelift la ..facelift peste facelift...dar un continental gt nou cand mai scoateti si voi mai copii? daca e facelift ar trebui sa spuneti simplu bentley facelift nu sa-i mai adaugati inca un nume doar pentru a evita cuvantul FACELIFT. tipic vag :))
    7 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru