Chevrolet pregateste in 2010 faceliftul lui Captiva

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 08.12.2009
Chevrolet intentioneaza sa lanseze un facelift pentru modelul Captiva in prima jumatate a anului 2010. Noutatea o va constitui introducerea unui nou motor diesel de 163 de cai putere cu Euro 5.

Anul viitor in gama Chevrolet va adia un aer proaspat, resimtit in jurul modelului Captiva. Constructorul american intentioneaza sa lanseze un facelift pentru modelul aflat la jumatatea ciclului de viata, motivat de scaderea vanzarilor si a interesului publicului larg.

Modificarile vizuale vor fi limitate doar la partea frontala a vehicului, nota generala fiind una discreta. Liniile vor fi preluate si de fratele de concern, Opel Antara, care asteapta de asemenea un facelift.

Principalele noutati se vor regasi insa sub capota, unde Chevrolet va introduce noi motorizari diesel. Este vorba despre o unitate de 2.2 litri, capabila sa dezvolte 163 de cai putere si 350 de Nm, cu putin peste motorul pe care il inlocuieste, un VCDI de 2.0 litri, 150 de cai si 320 Nm. Noul motor vine insa cu emisii mai mici, conforme normelor Euro 5 si cu un consum optimizat.

Dieselul va fi disponibil impreuna cu o transmisie manuala cu sase rapoarte sau alaturi de o cutie manuala cu cinci trepte.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru