Descarca gratuit un joc de senzatie: BMW M3 Challenge

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 29.03.2009
BMW iti ofera gratuit si fara inregistrare unul dintre cele mai complete jocuri video auto gratuite create vreodata: BMW M3 Challenge.

BMW le face o surpriza fanilor jocurilor pe calculator si va ofera, gratuit si fara inregistrare, unul dintre cele mai complete si fidele jocuri create de BMW. Denumit oficial M3 Challenge, jocul creat de germani va da ocazia de a pilota din fata calculatorului un M3 Coupe in conditii foarte apropiate de realitate.

Fiind un joc prezentat free de BMW, una dintre incovenientele majore este faptul ca veti avea la dispozitie o singura masina si un singur circuit. Avand insa in vedere ca vorbim de unul dintre cele mai apetisante coupe-uri de pe piata si de circuitul de la Nurburgring, amanuntele negative devin detalii.

Printre avantajele jocului se numara realismul sau, renderul apropiat de realitate in format CPU si posibilitatea de a personaliza masina in functie de gusturi. Va veti intalni cu un M3 care nu va va dezamagi ca performante si animatie, dar nici ca imagine. Producatorul acestui joc video a reusit sa recreeze perfect atat formele exterioare ale masinii, cat si interiorul. De asemenea, circuitul de la Nurburgring este si el prezent intr-o varianta fidela realitatii.

Unul dintre marile plusuri neste insa reprezentat de sunetului realist al motorului V8 de pe M3, un element care face deliciul tuturor pasionatilor marcii si nu numai.

Pentru a putea sa traiti senzatii cat mai aproape de realitate, M3 Challenge va ofera posibilitatea de a seta masina inainte de antrenamente, calificari sau cursa in functie de gusturile personale. Veti putea "chinui" ABS-ul, controlul tractiunii, transmisia si suspensiile si veti putea concura ziua sau noaptea, setand ora de incepere a cursei. In plus, in momentul in care veti ajunge la timpi desavarsiti pe tur pe Nurburgring, veti putea sa va provocati prietenii la un joc in retea datorita capacitatii Multiplayer a lui M3 Challenge.

Dimensiunea jocului este de 345 MB, jocul putand sa ruleze pe sistemele de operare Windows XP sau Vista. Pentru a putea rula jocul, aveti nevoie de minimum 512 MB de memorie, placa video de 64 MB si de spatiu pe hard de 500 MB. Pentru a putea testa capacitatile de Multiplayer ale jocului, conexiunea internet este, evident, strict necesara.

DOWNLOAD BMW M3 CHALLENGE

via | BMWBlog

Taguri: BMW, M3, M3 Challenge, joc

Comentarii (25)

  • Adrian
    bv
    este vechi jocul, a aparut odata cu noul m3 (e prima oara knd vad o stire veche p acest site, ma rog.. o fi prima oara knd imi dau seama pt k nu sunt atat d ahtiat d noutati cum sunt unii utilizatori si nu compar imediat cu alte site-uri concurente ) toate bune.
    2 0
  • scuderia
    @all
    nu stie nimeni un link de unde sa scot formula 1 2008 sau 2009 rFactor? pentru PC
    2 0
  • Cristi
    lipsa de inspiratie
    chiar nu mai aveti ce scrie? ca nu pot sa-mi imaginez ca abia acuma ati descoperit jocu asta...wtf?!
    4 0
  • Flaviu C
    pfuuu
    ei uite ca eu n-am auzit de joc pana acuma......Asa ca idee nu stiu cum tineti voi mashina asta in curbe dar eu am luat in realitate curbe mai grele cu 90 cu E-klasse'u si sta mai bine decat m3'u din joc. Daca asa greu ii de condus in realitate.....ii f.periculos....asa ca idee constientizati cat de ushor i se poate pierde controlul.
    3 2
  • m3
    Da, este destul de vechi jocul, insa nu aceasta este problema. Este destul de greu de controlat masina, jocul este slab optimizat. Grafica este buna.
    3 0
  • Fane Babanu
    Nu doar ca e vechi jocul, dar eu l-am descoperit tot datorita unei stiri pe Automarket. Nu o mai gasesc acum, dar sigur a fost.

    Tare ciudat
    2 1
  • Fane Babanu
    Am uitat sa zic: desi exista un singur circuit in joc, se poate adapta cu putina munca orice circuit din GT Legends.
    6 0
  • Andrei
    PENTRU JURNALISTII ASTIA
    domnilor jurnalisti.... ESTE FOARTE VECHI JOCUL !
    2 1
  • Starchaser
    @Fane Babanu
    si eu imi aduc aminte ca era o stire pe Automarket despre jocul asta... stiu ca l-am si descarcat atunci de pe situl BMW, dar linkul l-am luat de pe Automarket... ciudata treaba
    3 0
  • Gigel80
    Na ma, luati de aici
    din 2007 :)) http://www.automarket.ro/stiri/bmw-a-lansat-un-joc-video-gratuit-6208.html
    3 0
  • F1 pe PC
    @scuderia,
    Pana in 2008 Sony avea licenta pentru a produce jocuri F1 (PS2-3)
    De anul asta Codemasters va lansa un joc F1 in cateva luni daca bine am inteles.
    3 0
  • Bogdan
    comentarii de oameni cu 2 neuroni
    Eu citesc aceste stiri. Unele sunt "stiri", altele sunt de umplutura. Nimeni nu ma obliga sa raman abonat. Nici pe voi. Asa ca mai bine veniti cu comentarii la obiect demne de un intelect minim sau puteti sa va dezabonati. Sunt curios de ce nu faceti voi un site de stiri auto care sa-l surclaseze pe acesta, avand in vedere ca voi, carcotasii cu 2 neuroni, veti sti cu siguranta sa publicati numai stiri de actualitate si de calitate cu mult mai bune decat acestea. Puneti teoria in practica...
    3 1
  • Gigel80
    Adevaru e ca
    A gresi e omeneste. Una peste alta, Automarket e un site foarte bun . Oriunde se mai intampla si chestiuni din astea. Succes!
    4 0
  • Dragos
    Vreti simulator?
    Live for Speed e cel mai realist simulator de pe piata si are demo gratuit la www.liveforspeed.com parca
    4 0
  • nelutzu
    extraordinar
    aceasi stire am primit-o anul trecut de pe automarket,deja e exagerat,reluam stirile odata pe an
    3 1
  • Fane Babanu
    Om cu 3 neuroni
    E adevarat, comentariile sunt exagerat de rautacioase.

    Dar Bogdane, si al tau este la fel. Simplul fapt ca tu ai 3 neuroni ( esti, cum ar veni, cu 50% mai destept ) nu ar trebui sa te faca atat de ascutit, ba dimpotriva, ar trebui sa te ajute sa fii mai tolerant cu cei mai putini dotati ca tine.

    Da, automarket este un site destul de bun pe care eu unul il citesc zilnic. Traiasca.
    3 0
  • Cosmin
    vechi
    A mai fost tot aici
    3 0
  • bun jocul
    sincer este f bun site-ul dar jocul este vechi, oricum pt cel cu mertul lui..MAI ARE DE MANCAT MERCEDES-UL TAU CA SA AJUNGA LA STABILITATEA LUI M3, lasa jocul,.
    este bun jocul dar trebuie sa scoata si ei ceva mai nou (un bmw m3 2009) cu grafica si mai multe setari
    3 0
  • heinrich
    dar pe linux?
    eu am Linux frate, merge si pe linux? daca e free nu are si sursele sa il pot compila si eu ? Cred ca asta e discriminare pe fatza!
    3 0
  • cosmyn
    masini
    Ce parere aveti de porshe cam cat credeti ca se duce si cat consuma ? El se duce cu o viteza de 100kmh pe secunda in 3 secunde se duce cu o viteza de 300 kmh si restul de 60 de kmh in mai putin de jumatae de secunda . El are consumu de 3% si are rezervor de 100 de litri nu consuma mult am si l-am incercat si merge fortza
    3 0
  • copiluldeaur13c@yahoo.com
    nu stiu cuym e j. dar v sa aflu
    3 0
  • DA
    1 0
  • da
    vreau sa ma joc
    1 0
  • marianapetrica71
    eu descarc mereu jocul bmw-m3-challenge dar nu imi merge.


    spunetimi si mie cu sa fac va rog!!!!!!!!!
    0 0
  • Giuliano
    Eu nu inteleg nimic
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru