EXCLUSIV: noua sigla Dacia, dezvelita partial

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 03.03.2008
Automarket a ajuns la Salonul din Geneva si a realizat cateva fotografii in standul complet camuflat al celor de la Dacia.

Prima zi de salon a inceput. Desi conferintele de presa sunt rezervate in intregime pentru maine, o parte dintre jurnalisti a reusit sa intre in incinta salonului prin acreditari speciale acordate de organizatorii evenimentului. Avantajele sunt infime fata de cei care vor vedea doar maine salonul, insa ele exista. Iar unul dintre avantaje este faptul ca am reusit, in masura in care am putut, sa prindem cateva ipostaze ale standului Dacia.

De ce e primul stand pe care l-am vizitat la Geneva? Pentru ca Dacia anunta doua mari premiere aici: Dacia Sandero (se pare ca acesta este numele oficial al modelului hatchback, fiind trecut astfel in catalogul de presa al salonului) si noua sigla Dacia. Am fost insa primiti de un stand destul de "rece" si secretos, toate modelele Dacia, noua sigla si totii peretii care delimiteaza spatiul detinut de constructorul roman la Geneva fiind acoperite cu cearsafuri albe.

Ce am observat (pana in momentul in care ni s-a spus ca nu se fac fotografii in zona - ciudat, avand in vedere ca vorbim de o pseudo zi de presa) a fost insa noul font din logo-ul Dacia, complet expus pe podiumul de pe care maine, la ora locala 14:45 (15:45 in Romania), presedintele Dacia va prezenta noile aparitii in gama. Apropo de standul marcii romanesti, acesta a crescut simtitor in dimensiuni fata de cel de anii trecuti, fiind prima data cand acesta nu se mai invecineaza direct cu cel al "marcii-mama", Renault.

Automarket va va oferi mai multe informatii imediat dupa ce acestea vor fi disponibile.

Taguri: Dacia

Comentarii (49)

  • criminal
    Sigla
    Câtã inspiratie, cât talent!
    0 0
  • tot inainte
    go Dacia gogo. sper sa ajunga pe cat mai multe continente. asa cu neajunsurile ei consider ca este un autoturism bun pt multi dintre noi. dar parca tot as mai umbla la pret.vroiam sa-mi iau anul trecut dubita, dar dupa o cercetare a pietei am descoperit ca mai avantajos era sa-mi iau un peugeot partner, so am optat pt fratzuzoaica.
    0 0
  • !!
    mai mai , tre sa stam de vorba putin cu directorul de marketing de la dacia !!! sa ii propunem sa isi schimbe ushor cariera !!Numai bine
    0 0
  • Diocletianus
    Ummm
    Si noua sigla unde e? Totusi, titlul nu prea are legatura cu subiectul stirii, am I right?
    0 0
  • Font
    Mai, mai, ma da fontul pe spate. Tipic exemplu de non-stire.
    0 1
  • cris_radovici
    conversatie
    orice ar face Daciei tot Dacie ramane....
    0 0
  • to c_r
    Bravo! Felicitari! Ai facut si tu "conversatie".
    0 0
  • Iulian
    Logo Dacia...
    Parerea mea e ca au dat o palma la un rahat! Noua sigla Dacia, e aproape la fel de buna ca vechea sigla Dacia, care avea un plus prin forma personalizata a caracterelor. Am facut si logo-uri mai proaste, nu cu mult, dar nu ma laud cu ele.
    0 0
  • adimfx
    Din ciclul truismelor
    orice ar face BMW tot BMW ramane... si tot asa, neamule
    0 0
  • URAGANU
    bwhahahahah
    Acum asteptam sigla si pentru navetele spatiale propulsate de balegar de vaci produse la Pitesti :) Speram din tot sufletul sa fie un Belciug de Vaca in interiorul caruia sa fie un D :)))))))))Ciao Romeno :)
    0 0
  • SÍGLĂ, sigle, s.f. Prescurtare convenţională formată din litera iniţială sau din grupul de litere iniţiale folosite în inscripţii, în manuscrise etc. pentru a evita cuvintele sau titlurile prea lungi.Deci care e sigla fratilor?
    0 0
  • dafont.com
    intra pe www.dafont.com si gasesti cate fonturi vrei!
    0 0
  • ma baieti !
    baietii vor de fapt sa ne faca in ciuda ca noi stam acasa
    0 0
  • Anonymus
    E 'na
    Ati redescoperit apa calda:)):))
    0 0
  • la ce sa te astepti
    aia e sigla?pathetik sincer. e un font. o sigla facuta de un limitat. k si sigla actuala.
    0 0
  • Daci-anul
    Geneva
    Ce sa spun, dle.M Mester? Sunteti la Geneva plecati cu SEDAN si va dati de ceasul mortii sa vedeti la salon sigla DACIA!!! Ca sa ne dati o stire! Poate nu inteleg eu, nu ati plecat din Romania acolo? Poate DACIA asta se fabrica in Ronga-Ronga...
    0 0
  • DACIA
    Daca Ai Cap Ia-ti Alta (p.s. - sigla e una buna, problema este ca unele persoane percep mai mult prin propria prostie)
    0 0
  • exemplu
    Sigla
    toata lumea intreaba unde e noua sigla dar nu se gandesc o secunda ca textul "Dacia" ESTE noua sigla! nimeni nu se gandeste la alte exemple precum IVECO sau alte marci care au drept sigla textul. Va luati de dacia pt ca e "made in Ro" si va pute ca nu scrie nimic in germana pe masina. Se pare ca nimic nu-i mai multumeste pe asa zisii pasionati auto.
    0 0
  • exemplu
    mic adaos
    dupa cum ziceam, nimic nu ii mai multumeste pe asa zisii pasionati auto si nu mai iau in calcul faptul ca DACIA are un stand la Geneva!! Avem stand la GENEVA!! nu credeti ca e o realizare destul de importanta? si la acel stand sunt (din cate vad din poze) cel putin 4 masini! domnilor...totusi..."Desteapta-te romane!"
    0 0
  • veyron
    dk aia e sigla atunci prefer TATA
    or avea aia de la tata masini urate da macar sigla e mai cu bun gustvb lu criminal: "cata inspiratie,cat talent"sunt praf aia de la reno ca Renault spui la firma serioasa
    0 0
  • dacia
    DE CE VORBITI DE RAU MA!!! NEMTII AU SCOS TRABANTUL; NOI DACIA;CAT DESPRE SIGLA:MIE IMI PLACE
    0 0
  • robby_g
    si..unde-i sigla????
    dupa o lupta seculara care a durat 50de ani acest site ne prezinta noua sigla DACIA care lipseste cu desavarsire!! =))
    0 0
  • plm
    Connex > Connex Vodafone > VodafoneDacia > Dacia (by) Renault > ???
    0 0
  • Novicele
    M-ati bine dispus!
    Dragii mei,eu am un Logan de care sunt multumita...Dar nu asta conteaza .Am intrat pe acest site din intamplare atrasa de titlul articolului , de curiozitatea de a vedea sigla(caci in rest , habar nu am de tehnica). Si m-am oprit asupra comentariilor voastre. M-am distrat copios, majoritatea aveti simtul umorului, am ras de m-am umflat si m-am bine dispus pentru toata ziua.Astept cu nerabdare comentariile voastre caci vreau sa ma umplu de voie buna si maine.Merci!!
    0 0
  • piroman
    dacia :))
    imi place ca a modificat scrisu` :))
    0 0
  • Patricia
    noua Dacie
    pentru ca e a noastra si noi a ei ii urez sa aiba succes,sa fie admirata.echpei care a creat si a muncit la ea toate felicitarile,nu ca as fi vazut noul model ci pentruca el exista.
    0 0
  • cristi
    dacia
    cineva compara connexul cu daciacu connexu nu mergeai pe stradada cu dacia mergi decat sa faci accident cu dacia 1310 mai bine faceai cu bicicleta ai avea cam acelasi sanse sa scapi1310 e facuta din staniol .pe varu miu l-a lovit un microbuz iveco ,micro nu a avut nimic dar dar dacia e varza
    0 0
  • noua sigla????
    ha ha ha. Daca astai noua sigla insemna ca in cativa ani ajungem la caruta :DDDD
    0 0
  • :))
    tot dacie ramne
    0 0
  • dosmode
    vorba unui prieten ... "DECI ..... DA!"
    Sa o luam cu inceputul ...Sigla ... >>> NU E NICI O SIGLA !Un simplu font: dafont.com >>> Accents Prototype by Justin Callaghan (si tras de el in stanga usor ...)Intreb or fi platit ceva ca se folosesc de asa ceva ???? Lucrez in domeniu si am peste 50 de sigle creeate, propuse poate si 500, dar ... se ia in considerare care e cel mai si cel mai.Poate nu este noua sugla, eu cel putin nu vreau sa fie (asta fac idei ...) si nu sunt de acord cu asa ceva, asa zisa sigla care apare in poze nu este o sigla. Poate tot standul Dacia e sub caracterul respectiv. Nu se poate asa ceva ..., iara sa o dam de gard ??? !!!Sunt firme in Romania care iti fak o sigla asa cum trebe, si sper sa se fi consultat cei de la Renault si cu cineva specializat.Acuma sa o zicem asa din scurt >>> daca noua masina de la Dacia ar fii ceea ce trebe, nu cred ca sigla ar trageo in jos, ar fi acceptata si asa cum ar gandio francezii ...Sa vedem astazi ce se intampla si atunci sa comentam daca da sau ba ..... pana atunci:"DECI .... DA!"
    0 0
  • Dacia logo
    wow, ce creatie, ce efect !
    0 0
  • pentru dacia
    DEU vs ROU
    or fi scos nemtii trabantul (si noi dacia, daca tot vrei neaparat sa faci aceasta comparatie), doar ca nemtii au mai scos "tz" marci si modele de masini...adevarate. asa ca acea comparatie mi se pare lipsita de sens.
    0 0
  • Noua "sigla"
    Cata inspiratie...
    O "sigla" cu adevarat deosebita... Merita sa iti iei Dacie numai pentru asta, pentru ca noua sigla inspira modernism, putere, siguranta si fiabilitate (cel putin la nivelul masinilor japoneze). Nu vreau sa ma gandesc cat efort si cata munca pe echipa de designeri care a scos o asemenea creatie de exceptie...
    0 0
  • Mircea
    nu cred k sigla conteaza,ci ce este in spatele ei.Desi,la pretul la care ziceau k este Sandero,mi-e teama sa nu ne trezim iarasi cu masini din folie de aluminiu.Cat despre Logan...o idee foarte buna,prost pusa in aplicare...exact asa cum facem noi romanii,de altfel ;)
    0 0
  • christian
    sigla dea...cia
    Referitor la "sigla", care sigla? si nepotul de 10 ani are mai multa imaginatie si cerativitate. Ce face DACIA pentru a sterge imaginea de cacao? Noi modele DACIA = o grila cromata, o decupare sau o completare in spate, casetofon cu CD, MP3 - chesti considerate accesorii pentru marcile care se respocta.Alte marci scot 2-5 modele (total diferite)pe an iar DACIA pune casetofoane la 2-3 ani si a iesit un nou model.Bafta BAIETI!!!!!
    0 0
  • @Danut
    @Danut
    Mi-ai luat "vorba" din gura....Domnilor redactori de la Automarket va sfatuiesc sa cititi in D.E.X. definitia SIGLEI ;)
    0 0
  • vai de capul vostru
    citesc atatea aberatii aici, ca nu stiu, e de ras sau de plans! ce sigla oameni buni?! asteptati inainte sa vorbiti, sau macar ganditi, daca se poate. aia nu e sigla! e cel mult noul font dacia...
    0 0
  • marius
    sigla dacia
    ce e asa grozav la noua sigla? nu vad nimica deosebit.
    0 0
  • daca scrie noua sigla Dacia, dezvelita partial, atunci de ce e totul acoperit ? :| ce stiri tampite
    0 0
  • jenant
    incepeti sa deveniti patetici cu stirile astea de kkt fara pic de substanta. inteleg ca e nevoie de trafic si de atras lume pe site dar am impresia ca deja exagerati, semnele cu "atentie trac caprioare" din drumul spre Geneva nu le postati, ar iesi o stire traznet.
    0 0
  • senzational
    senzational exclusiv in premiera in direct si in reluare ce ati putut face extraordinar meritati premiul pt cel mai prost articol .... felicitari
    0 0
  • D A C I A
    SIGLA
    Ce sa le facem, un mic balon intr-o mare de masini ca sa zic asa. Epateaza cu ce, ca numele e bine cunoscut pe toate continentele si mai bine iti iei alta :) aceeasi marie cu alte ciubote si praz verde
    0 0
  • beton
    TOT ASA SI PE VIITOR> HAI DACIA LA MAI MARE
    0 0
  • anal...iza
    privita informatia de sus in jos, usor dreapta observam informatia subliminala care induce post vizual starea de suspens, recurent, concentrat pe singurii neuroni neconvertitzi in bitzi de emotie, pentru urmatoarele fonturi din restul siglei care va face ISTORIEEE, da, pentru ca vom dovedi ca stim sa scriem si caligrafic, design-eristic si de la stanga la dreapta. Asa ca...praf îi facem pe elvetieni si alti simplisti din astia din vest cand vor vedea atata inspiratie, subtilitate si pro...fund...zime. O sa vedeti, squize me, o sa receptati mei victoria care bate la usa cu sigla potrivita.
    0 0
  • un admirator al vostru
    nu am mai rezistat sa nu scriu ceva
    mai baieti nu am avut ce face si nu stiu prin ce minune tehnica primesc zilnic stiri de la situl asta , ma rog asta e irelevant dar voi ma uimiti in fiecare zi sa stiti ...orice stire apare indiferent de masina sau subiect voi aveti aceesi replica de care sincer m-am saturat ....ca vezi doamne loganul nu-i bun sau mai stiu eu ce ...mai baieti care nu stiti de fapt ce spuneti macar documentati-va putin inainte de a spune niste aberatii zilnice cu comparatii aiurea cu bmw-uri sau mai stiu eu ca va trece prin cap . Intradevar in comparatie cu un bmw majoritatea masinilor sunt varza ...dar mai varza sunt aia care compara un bmw cu dacia ...as avea multe de spus dar nu am timp acum poate alta data
    0 0
  • Partea buna
    Partea buna este ca lumea se amuza si devine divetisment... si nu cred ca merita comentat prea mult (sigla e o gluma)
    0 0
  • Warden
    Trbuia
    La un moment dat toti schimba grila, dar la Dacia ar trebui schimbate multe alte lucruri, cred ca sigla ar fi fost ultima pe lista. In continuare ne lovim de finisaje groaznice, de urme de prenandez, de capete de suruburi, de margini taiaose, de zgomote ciudate, dar oricum e un pas inainte. Mult succes in continuare, poate ii va purta mai mult noroc noua sigla...
    0 0
  • lol
    noua sigla parca e desfacator de bere =))
    0 0
  • rubens
    caterinca
    super brainstorming pt mn e un amuzament total sa va citesc comenturile.bvo folks.keap coment. :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru