EXCLUSIV: Prima imagine cu noul Seat Leon

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 06.04.2009
Automarket va prezinta prima imagine ipotetica prelucrata digital a celei de-a treia generatii a modelului Seat Leon.

Avand in vedere faptul ca noul VW Golf VI a fost lansat in aproape toate versiunile de caroserie, este randul celor de la SEAT sa foloseasca platforma celei de-a sasea generatii Golf, care va fi folosita si pentru dezvoltarea celei de-a treia generatii a lui Seat Leon. Desi spaniolii au lansat cea de-a doua generatie a lui Leon in anul 2005, oficialii companiei Seat nu au anuntat nici un detaliu despre noul model.

Noul Seat Leon ar putea folosi o serie de elemente de la conceptul Bocanegra. Dupa cum spune si numele acestui concept, modelul va avea o parte frontala neagra si un aspect agresiv. Aripile vor fi evazate, iar partea flancurile modelului vor prezenta continua liniile profunde ale aripilor.

Portierele spate vor avea manerele amplasate in zona geamurilor, iar spatele modelului va poseda un contur agresiv. Avand in vedere faptul ca Leon va folosi platforma lui Golf VI, modelul va avea dimensiuni similare cu cea de-a doua generatie a lui Leon.

Taguri: Bocanegra, Golf, Leon, Seat, VI

Comentarii (4)

  • @mirc
    Prietene, articolul e ca un intreg iar calitatea lui este exact ceea ce ar trebui sa conteze. Numai ca tu prin calitate intelegi altceva, nu esenta.
    Sau tu esti de parere ca orice neavenit care a vazut 2-3 poze cu masini si a auzit de bmveu si mertan poate sa se apuce sa scrie presa auto? Nu ma refer la cazul de fata, care e doar nitel cam "tabloidistic", insa in rest e relativ curat, ci la parerea unora ca tine: comentati fratilor de masina nu de ce scrie ala acolo...
    Fratilor, invatati sa aveti niste asteptati corecte de la fiecare: de la ziaristi sa scrie un articol corect din pdv al limbii romane si din pct de vedere al formularii, al continutului, sa nu induca in eroare, etc. Iar cand aceste conditii care ar trebui sa fie sine qua non ar fi indeplinite, ne putem concentra si la stirea in sine: ca asta nu pare decat un facelift mai pronuntat, si ca Seat recicleaza cam mult in ultimul timp si vinde cam scump reciclarile astea...
    0 0
  • bogdancristiann
    photoshop
    Poza asta nu e decat un photoshop prost facut, sunt cateva elemente care ma fac sa spun asta: in primul rand, are la baza o fotografie a unui leon actual, la care s-a aplicat fata prototipului bocanera. Oglinzile sunt clar adaugate in photoshop, au o forma foarte ciudata si umbra pe care o arunca pe usa nu e corecta din punct de vedere a luminii. La nivelul usii spate, taietura usii nu se potriveste cu geamul ala micut care are intregrat manerul de deschidere a usii.
    De asemenea, la nivelul partii de jos a spoilerului fata sunt cateva linii prost facute.
    Cred ca automarket ar trebui sa fie mai atenta cand publica articole si poze, mai ales ca acest articol este nul din punct de vedere al informatiilor despre noul model.
    0 0
  • stergeti si acum
    Mai bine "Prima autoipoteza a viitorului Seat Leon" decat "Prima imagine cu noul Seat Leon" desi autoipoteza suna ciudat si... hai sa vedem si alte "autoipoteze" mai bine facute.
    0 0
  • Flaviu C
    hehe
    cred ca cei de mai sus au inclus totul....si nu mai e nimic de spus..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru