Ford organizează un concurs pe Facebook pentru primul test cu Focus

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 28.10.2010
Ford va oferi un test în premieră cu noul Focus unui grup de 100 de utilizatori de Facebook care vor participa la concursul dedicat de pe pagina modelului respectiv.

Fanii Ford din întreaga lume vor avea ocazia să participe la un concurs organizat pe Facebook. Premiul este un test drive cu noul Ford Focus, care va avea loc la începutul anului 2011 şi va fi acordat nu unui singur câştigător, ci la 100 de câştigători. Orice utilizator al internetului care posedă permis de conducere poate să participe la acest concurs, iar cele 100 de persoane care sunt alese vor avea ocazia să desemneze un beneficiar pentru o donaţie umanitară de 10.000 de dolari din partea celor de la Ford.

Întregistrările au fost deja deschise, iar provocarea este realizarea unui clip video în care să explice de ce doreşte să ia parte la acest drivetest. Câştigătorii vor fi selectaţi în baza unor criterii speciale. Printre acestea se numără originalitatea conţinutului creat, vitalitatea comunicării prin reţelele sociale şi numărul de voturi primite. Oficialii Ford consideră că organizarea acestui drivetest global pentru noua generaţie a lui Focus va aduce primele impresii despre maşină de la potenţialii clienţi.

Testul global va avea loc în prima parte a anului 2011 într-un oraş din partea de sud a Europei.

Cei de la Ford nu au dezvăluit numele oraşului pentru a păstra misterul competiţiei. Pentru a vă înscrie la concurs, trebuie doar să intraţi pe pagina de Facebook a lui Focus, să apăsaţi butonul "îmi place" şi să publicaţi filmul respectiv.

 

Via | Motori.it 

Comentarii (2)

  • Uh
    Nasoala fata, nu stiu ce e in capul unor designeri, si nu doar in cazul Ford
    3 1
  • @dan
    cred ca e foarte frumoasa , iar tu ori nu stii ce este urat ori ai ceva la cap , nu o lua ca pe un repros

    desi gusturile nu se discuta eu cred ca e foarte frumoasa
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru