Franţa: Renault Laguna primeşte o ediţie limitată - Nervasport

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 04.04.2012
Renault Laguna a primit o ediţie limitată, numită Nervasport. Aceasta versiune este o evoluţie a lui Laguna Black Edition şi oferă o serie de elemente suplimentare faţă de nivelul de echipare menţionat.

Renault a anunţat o nouă ediţie limitată a lui Lagona. Acesta se numeşte Laguna Nervasport şi este disponibilă atât pentru Laguna berlină, cât şi pentru Laguna Estate. Noua ediţie limitată a lui Laguna prezintă o serie de elemente care îi conferă modelului o alură mai sportivă şi este dezvoltată în baza versiunii Laguna Black Edition. Numele Nervasport nu este nou în gama Renault, acesta fiind folosit în anii 1930 pentru versiunile din vârful gamei, care ofereau atât materiale de calitate superioară, cât şi echipamente superioare şi performanţe deosebite.

Renault Laguna Nervasport este vopsită alb perlat, iar nuanţa contrastează cu capacele oglinzilor laterale şi cu jantele de 17 inch, ambele vopsite în negru. Tabloul este completat de geamurile din spate, cu tentă fumurie. Opţional, clienţii pot opta pentru un plafon de culoare neagră. Laguna Nervasport are un sistem de navigaţie Carminat dezvoltat alături de TomTom şi oferă conectivitate Plug&Music. Modelul va fi oferit iniţial pe piaţa din Franţa, această versiuni având un preţ de pornire de 28.000 de euro, respectiv 29.400 de euro pentru versiunea mai performantă.

Interiorul lui Laguna a primit un nou volan, inspirat din modelele de competiţie, care are partea inferioară plată pentru acces uşor la volan.

Maneta schimbătorului este realizată din aluminiu, iar pedalele sunt şi ele realizate din aluminiu. De asemenea, bordul lui Laguna Nervasport are ornamente din aluminiu cu un finisaj deosebit. Această versiune a lui Laguna poate fi comandată fie alături de un motor dCi de 110 CP, fie în compania unui dCi de 130 CP, ambele cuplate unei transmisii manuale cu şase trepte.

Via | Renault

Comentarii (4)

  • -
    28.000 de euro pt un motor de 110 sau 130 cai...nu prea merge
    28 7
  • hmmm.... fail by Renault?
    Design-ul... prost (dupa parerea mea)... adica negrul ala pe jante e scarbos...
    Si motor de 110 si 130? cele doua dci-uri de 2 in varianta 150 si 175 CP ce aveau?!?

    Mai bine scoteau un GT frumusel cum au facut la LII Phase 2
    5 3
  • @Luc
    Preturile sunt in Franta, amice, ti-e greu sa gandesti?

    In Romania o Laguna Dynamique Navi 2.0 dCi 180CP costa 23.000 euro.
    3 0
  • @Io
    De unde diferenta asta de 5000 eur? Cumva alte platforme tehnice? Nu ca ar fi ceva nou la Renault. Nu vreau sa fiu rautacios, doar ca uneori cam sar calul..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru