GALERIE FOTO: Interiorul celui mai luxos Mercedes Vito, creat de bulgari

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 29.12.2011
Bulgarii de la Vilner şi-au dorit să creeze o variantă de lux a actualului Mercedes Vito. S-au inspirat din confortul oferit de avioane pasagerilor de la clasa întâi.

Cum poţi face dintr-un banal Mercees Vito o adevărată limuzină, cu un interior de sute de mii de euro? Ne arată bulgarii de la Vilner, care au decis să dea naştere unui adevărat monument al opulenţei pe roţi.

Vecinii de la sud de Dunăre au folosit o versiune standard a actualului Vito 120 CDI, pe care au instalat numeroase elemente noi, inspirându-se din confortul pe care îl oferă cele mai cunoascute linii aeriene la clasa întâi.

Întreg interiorul a fost reproiectat şi îmbrăcat în materiale de calitate, cum este pielea Nappa, alcantara, lemnul special tratat şi covoraşele fine. Pentru pasagerii de pe cele două locuri din faţă, Vilner a împrumutat scaunele lui Mercees CL. Pentru pasagerii din spate însă, au fost folosite scaune de avion, regăsite la segmentul de lux.

Nu lipseşte nici impresionantul sistem multimedia, care interacţionează cu pasagerii prin intermediul unui ecran de 19 inch. Pentru a păstra temperatura băuturilor servite în acest van de lux, Vilner a instalat un mini-bar, un frigider, şi suporturi pentru pahare, încălzite sau răcite.

La exterior, Vilner nu s-a grăbit să epateze.

Singurele diferenţe notabile faţă de versiunea de serie sunt farurile bi-xenon, luminile LED şi jantele din aliaj. 

via l carscoop

Comentarii (4)

  • frumos realizat dar jantele si pleoapele alea sunt in stil balcanic, pe ideea am masina mai scumpa dar nu am bani in aia masii sa pun niste jante ca lumea, ci doar niste turcisme cu gri si negru oribile.
    6 2
  • detaliu...
    nu am observat pe unde se poate face accesul la locurile din spate, prin alta parte decat trapa :)

    In rest, frumos...
    0 5
  • @dumbravaandrei
    nu vezi ca are poza cu usa laterala deschisa?
    5 0
  • duba pentru cocalari
    Scumpa "redecorarea" nu cred ca o duba merita efortul acesta
    Iar scaunele zici ca le-au furat de la mall (cele care fac masaj)
    1 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru