Guvernul Germaniei cere lumină în cazul presupusei vânzări a Opel

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 14.06.2011
După zvonurile care anunţau o potenţială vânzare a Opel către GM, cancelarul Germaniei a cerut oficialilor americani lămurirea cât mai rapidă a situaţiei.

Zvonurile care anunţau o potenţială scoatere la vânzare a acţiunilor Opel de către General Motors au ajuns şi la urechea guvernului german, care nu a întârziat să ia atitudine. Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a cerut oficialilor conglomeratului american să formuleze cât mai rapid un comunicat prin care să infirme sau să confirme speculaţiile legate de viitorul brandului din Russelsheim.

Potrivit cancelarului, zvonurile care au circulat în presă au creat rumoare în rândul angajaţilor, aruncând din nou viitorul companiei într-un val de incertitudine. Potrivit unui purtător de cuvânt al guvernului, "angajaţii Opel muncesc cu dăruire şi competenţă. De aceea merită ca performanţele lor să fie apreciate şi ca orice urmă de îndoială privind viitorul lor în interiorul companiei să fie lămurită."

Karl-Friedrich Stracke, director executiv în Cadrul Opel, a declarat la finalul săptămânii trecute că astfel de zvonuri sunt simple speculaţii, lansate de principalii rivali pe piaţa europeană.

Chiar şi aşa, guvernul german aşteaptă o dezminţire oficială din partea Opel şi General Motors în cursul acestor zile.

via | just-auto

Comentarii (2)

  • Lectie!
    O lectie de implicare a clasei politice in favoarea propiilor cetateni!
    9 0
  • o potenţială vânzare a Opel către GM ???
    Ce inseamna aia "o potenţială vânzare a Opel către GM"?! Opel e parte a GM de ceva vreme!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru