Salonul Auto de la Paris 2016

Imagine completă: Volkswagen publică schiţe cu designul exterior al conceptului electric "la fel de revoluţionar ca Beetle"

Publicat Vineri, 23.09.2016
de Daniel Popescu
Comenteaza 3
Imagine completă: Volkswagen publică schiţe cu designul exterior al conceptului electric "la fel de revoluţionar ca Beetle" - Poza 1
Imagine completă: Volkswagen publică schiţe cu designul exterior al conceptului electric "la fel de revoluţionar ca Beetle" - Poza 2
Imagine completă: Volkswagen publică schiţe cu designul exterior al conceptului electric "la fel de revoluţionar ca Beetle" - Poza 3
Imagine completă: Volkswagen publică schiţe cu designul exterior al conceptului electric "la fel de revoluţionar ca Beetle" - Poza 4
Volkswagen a publicat o serie de schiţe care evidenţiază aproape toate detaliile designului exterior al conceptului electric pe care îl va prezenta la Paris.

Volkswagen a publicat cu numai o săptămână în urmă câteva teasere pentru conceptul electric pe care îl va prezenta cu ocazia Salonului Auto de la Paris. La vremea respectivă, ne-am putut face o imagine preliminară despre concept, însă constructorul german a făcut vineri un nou pas în faţă prin prezentarea unor schiţe.

Acestea evidenţiază integral designul exterior al conceptului, care arată într-adevăr "revoluţionar", aşa cum îl numea Volkswagen în primele comunicate de presă.

Conceptul are dimensiuni asemănătoare cele cele ale unui Volkswagen Golf, iar partea frontală este scurtă şi, în absenţa unei propulsii convenţionale, nu are niciun fel de grilă. O altă noutate atractivă este că uşile spate sunt culisante, în timp ce blocurile optice au un aspect futuristic.

Urmareste Automarket
Versiunea de serie a modelului este aşteptată pe piaţă în 2019 sub un nume care nu a fost încă dezvăluit şi va include o caroserie clasică din oţel, fără noutăţi majore din acest punct de vedere.
Conceptul va avea o autonomie de cel puţin 400 de kilometri, iar bateria va putea fi încărcată până la un nivel de 80% în numai 15 minute.

După transpunerea conceptului în producţia de serie, Volkswagen va mai lansa şi alte modele electrice, printre care un SUV de dimensiuni mici, un model de lux şi o maşină sportivă. Obiectivul declarat al constructorului este să vândă un milion de maşini electrice până în 2025.

Via Autocar


Comentarii (3)

  • Brembo
    Sa scrie tedei pe el si sa fie toate scrise cu rosu....fumul stim cu totii ca inevitabil va fi negru :-)))))
    8 10
  • Dc naiba nu ii inchide nimeni pe astia de la vw, ei in loc sa se ocupe de inlocuirea masinilor deieselgate, sunt lasati in pace sa faca alte masini. Oare cat mai tr sa respiram aerul poluat de masinile vw din trafic?
    1 2
  • problema poluari fix numa' in masinile vandute de VW sta, alte masini nu polueaza, nici macar SH-urile vechi de mai bine de 10 ani, nici alea
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru