Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Kia KED 10: concept care anunţă încă un rival al lui Juke

Publicat Vineri, 09.08.2013
de Mircea Meșter
Comenteaza 11
Kia KED 10: concept care anunţă încă un rival al lui Juke - Poza 1
Kia KED 10: concept care anunţă încă un rival al lui Juke - Poza 2
Kia intră în jocul crossoverelor subcompacte prin prezentarea unui concept din care se va naşte un model interesant. Deocamdată, prototipul va putea fi admirat la Salonul de la Frankfurt, în luna septembrie.

Kia le pregăteşte o surpriză fanilor mărcii care se vor afla la începutul lunii septembrie la standul de la Frankfurt al brandului coreean. Este vorba de un nou concept care prefigurează modelul de serie cu ajutorul căruia Kia va intra în segmentul crossoverelor de segment B, dominat la această oră de Nissan Juke, Renault Captur şi Opel Mokka.

Prototipul poartă numele Kia KED 10 şi, conform primelor informaţii, a fost desenat pentru a fi pe placul clienţilor europeni. În plus, pe noul concept vor exista elemente pe care nimeni nu le aşteaptă pe un model de aceste dimensiuni, fără ca producătorul asiatic să le specifice. Rămâne ca imaginaţia fanilor Kia să zburde până la prezentarea oficială a conceptului, care va avea loc în 10 septembrie. Până atunci este însă foarte probabil ca fotografiile să fie deja prezentate, iar informaţiile principale să fie şi ele anunţate oficial.

În acest moment, Kia beneficiază de trei versiuni diferite de caroserie în segmentul B.

Rio hatchback şi Rio Sedan sunt completate de monovolumul Venga, iar noul crossover ar trebui să completeze astfel oferta constructorului coreean într-o zonă foarte apreciată în ultimii ani de clienţii europeni.


Comentarii (11)

  • Este posibil ca acest concept sa aiba usi fluture (stil Gullwing) ca la Mercedes-Benz SLS AMG!
    4 5
  • si cand ma gandesc cat de injurat e Juke asta de catre cunoscatorii de pe meleagurile mioritice.

    Nici unuia dintre luminatilor astora nu le-a trecut prin sfecla aia de pe umeri ca "broscoiul" Juke este o noua interpretare originala a ceea ce se numeste autoturism si ca nisa asta de piata deschisa de cei de la Nissan va fi prea interesanta pentru restul lumii incat sa fie lasati sa se joace singuri in ea.

    dar romanu'.....romanului daca ii arati mai mult de 10 poze cu cateva marci europene si il pui sa citeasca literatura de specialitate incepe sa-ti scuipe cojile de seminte in cap si sa te injure......du-te ba, d'acilea!
    25 16
  • Marian
    Cele 3 versiuni de caroserie in segmentul B sunt: Rio hatch, Rio Sedan, Venga si Soul. Ups au iesit 4. Poate ati vrut sa ziceti ca au 3 modele in segment, dar ati uitat de Soul.
    5 2
  • Daca nu-i cel putin la fel de urat ca juke, n-o sa aiba succes.
    12 17
  • antonny
    Juke masina care nu e placuta de nimeni dar pentru totii producatori e o lupta in segmentul crossoverelor de segment B unde domina la această oră Nissan Juke
    14 9
  • nu priep de ce se cearta lumea aiurea,ca a zis x ca nu-i place masina? si?...cinstit nici mie nu-mi place juke..o consider chiar urita..am voie sa nu-mi placa?....ca-i plce la y-lescu? f bine s-o stapineasca sanatos,el umbla cu ea...
    14 8
  • mircea
    @dan_grc
    Probabil că săptămâna viitoare se va încheia într-o nouă atmosferă pe aici. :)
    7 2
  • @mircea
    Fara suparare, si ce fel de schimbare va fi ? Vom trebui sa fim toti logati sau sincronizati cu pagina de socializare ?
    5 0
  • Kia/Korea in general
    Astea made in Korea iti iau fata atunci pe moment,dar se pierd repede.
    Eu raman idealist,un Moromete inadaptat.Germania si Japonia sunt cele mai tari asa ca succes la masini Koreene.Si la electronice prefer Sony in detrimentul Samsung ori Sharp in detrimentul LG,chiar daca uneori pretul e mai mare la prima optiune.Uneori nu ai de ales dar mai bine iau o Skoda decat o Kia sau Hyundai.Pur si simplu nu ma pot adapta la principiul asta contemporan,mai ieftin,mai stralucitor,mai bine spoit.CALITATE VREAU,REZISTENTA,DURABILITATE,IDENTITATE.Nu vreau sa creez neplaceri cuiva.
    10 3
  • anti kitsch
    Kia, KED, K9...o sa innebunim cu atatea KK -uri !
    7 2
  • iubesc Juke !
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru