Koenigsegg ar putea avea probleme in preluarea Saab

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 11.08.2009
Koenigsegg isi vede amenintate planurile de preluare a Saab, dupa ce informatii neoficiale anunta ca unul dintre principalii investitori ar urma sa se retraga.

In timp ce Opel isi asteapta noii proprietari se pare ca Saab, celalat subsidiar GM, nu are aceleasi motive de bucurie. Preluarea sa de catre constructorul de nisa Koenigsegg este pusa sub semnul intrebarii dupa ce o serie de zvonuri recente au anuntat ca un investitor foarte important in cadrul tranzactiei ar putea sa se retraga.

Zvonul a fost vehiculat mai intai de un ziar suedez si a fost apoi amplificat de Joran Hagglund, secretar de stat in ministerul industriei, care a declarat ca a fost instiintat de aceasta situatie dar ca nu a primit un raspuns oficial din partea Koenigsegg.

Contactati pentru a oferi publicului o pozitie oficiala, cei de la Koenigsegg au raspuns prompt prin vocea purtatorului lor de cuvant, Halldora von Koenigsegg, sotia fondatorului Christian von Koenigsegg. "Ultimele intrebari iscate in jurul Koenigsegg sunt informatii detaliate pe care nu vi le pot oferi astazi. Tot ceea ce pot afirma este ca negocierile noastre cu GM se deruleaza conform planului", a concluzionat von Koenigsegg.

La randul sau, Saab a tinut sa ii asigure pe carcotasi ca nu au aparut probleme. Declaratia a fost facuta de Gunilla Gustavs, purtatorul de cuvant al subsidiarului suedez, care a sustinut ca lucruril merg bine si ca se asteapta o preluare in al treilea trimestru al acestui an".

via | Autoblog

Comentarii (2)

  • Stelian_Opincariu
    Presimt inca un faliment in curand...........
    2 9
  • Florin
    hai lasa-ma
    Da, al tau, pe unde ma uit numai commenturile tale... te-ai facut datator cu parerea peste noapte?!
    Saab nu va da niciodata faliment, fie sub tutela GM, Koenigsegg sau cine o mai fi... na ca ma dau si eu pe aici cu parerea.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru