Stiri Masini electrice si hibride

Marti, 30 Ianuarie | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Volkswagen recunoaște: viitorul Golf electric ar putea însemna sfârșitul lui ID.3

Kai Grünitz, șeful departamentului de dezvoltare tehnică a Grupului Volkswagen, a recunoscut că lansarea viitoarei generații electrice a lui Golf ar putea aduce sfârșitul modelului ID.3. El spune că nu există loc pentru cele două modele în același segment.

Marea Britanie: Asigurările pentru mașini electrice, preț dublu față de mașinile cu motoare termice

În 2023, primele de asigurare pentru mașinile electrice au crescut cu 50% în Marea Britanie. Astfel, proprietarii de mașini electrice din această țară plătesc aproape dublu față de cei care au mașini cu motoare termice.
Vineri, 26 Ianuarie | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Maserati confirmă noul Quattroporte electric. Lansare în 2028

Maserati a confirmat oficial o versiune electrică pentru modelul Quattroporte. Aceasta va fi lansată oficial abia în 2028.

Apple amână lansarea mașinii sale până în 2028

Potrivit informațiilor din presă, lansarea mașinii Apple a fost amânată până în 2028. Alături de asta, modelul companiei americane va avea un sistem de conducere autonomă inferior față de planurile inițiale.

Imagini noi cu viitorul Alfa Romeo Milano, primul model electric al italienilor

Alfa Romeo a publicat o serie de imagini noi cu viitorul Milano. Prototipurile sunt testate în prezent la centrul tehnic din Balocco, iar debutul este programat pentru data de 10 aprilie.
Joi, 25 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Opel Frontera revine ca SUV electric: debutează la finalul anului 2024

Constructorul german de automobile tocmai a anunțat că viitorul său SUV cu zero emisii va fi denumit Frontera. Debutul este programat pentru finalul acestui an.
Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Nissan și grupul Jaguar Land Rover: tehnologie de Formula E pe mașini de stradă

Nissan și grupul Jaguar Land Rover încearcă să țină pasul cu evoluția rapidă a industriei de mașini electrice. Fiind producători cu echipe în Formula E, aceștia se folosesc de tehnologiile mașinilor de curse pe mașinile lor de stradă.
Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Hyundai și Kia: tehnologie care extinde autonomia mașinilor electrice

Grupul Hyundai a dezvoltat o tehnologie nouă pentru mașinile electrice, menită să mărească autonomia și performanțele acestora. Este vorba despre aerodinamica activă, care va mări autonomia cu 6 kilometri.
Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Viitorul Porsche Taycan facelift a acoperit 3.6 milioane de km în teste

Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul Taycan facelift din timpul testelor. Prototipurile au acoperit, în total, 3.6 milioane de kilometri.
Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Mercedes-Benz: „micul G”, SUV-ul exclusiv electric, va fi lansat în 2026

Mercedes-Benz vrea să solidifice poziția diviziei G în gama lor de mașini, alături de divizia Maybach și AMG. Prin urmare, după lansarea modelului EQG, versiunea electrică a popularului G-Class, germanii vor lansa „micul G”, exclusiv electric.
Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Imagini noi cu viitorul BMW i5 Touring, în versiune de performanță

Divizia BMW M a publicat un scurt teaser video cu viitorul i5 Touring, pur electric. Deși nu a precizat cu ce versiune avem de-a face, cel mai probabil este vorba despre i5 Touring M60 xDrive.
Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

BMW va lansa 6 modele electrice pe platforma Neue Klasse

Primele modele bazate pe platforma Neue Klasse vor intra în producție în 2026. BMW va ataca mai întâi segmentul de SUV-uri și cel de sedan compact.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Noul Fisker Alaska va fi disponibil și în Europa. Producția va fi limitată

Fisker Alaska, noua camionetă electrică a mărcii americane, va fi disponibilă oficial și în Europa. Rivalul lui Tesla Cybertruck va fi produs în serie limitată pentru Bătrânul Continent.

Ford va reduce producția lui F-150 electric din cauza cererii scăzute

Ford va reduce ritmul producției pentru camioneta sa electrică F-150 Lightning. Decizia a fost luată din cauza cererii mai mici pentru model.

Maserati oprește dezvoltarea versiunii electrice a lui Quattroporte

Maserati a anunțat că a oprit dezvoltarea versiunii electrice a lui Quattroporte. Potrivit mărcii italiene, există dubii cu privire la performanțele unui asemenea model.

Ford va relua producția de Explorer electric în 2024

După o amânare la sfârșitul anului 2023, Ford va relua producția modelului electric Explorer în luna iunie a acestui an. Primele comenzi vor fi livrate în august.

Cercetătorii de la Harvard au creat o baterie în stare solidă nouă: se încarcă în 10 minute

Un grup de cercetători de la Universitatea Harvard a creat o nouă baterie în stare solidă. Aceasta va putea fi încărcată de la gol la plin în doar 10 minute.
Miercuri, 17 Ianuarie | Masini electrice si hibride | 12 comentarii

Mazda va adopta standardul de încărcare Tesla din 2025

Mazda a anunțat că viitoarele sale modele electrice vor adopta standardul de încărcare Tesla din 2025. Doar modelele vândute în America de Nord vor primi noua priză de încărcare.
Luni, 15 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Noul Porsche Macan electric debutează în 25 ianuarie: peste 500 km autonomie

Potrivit unui anunț făcut chiar pe site-ul oficial, noul Porsche Macan electric va debuta în data de 25 ianuarie. SUV-ul va avea o autonomie de peste 500 de kilometri.
Sambata, 13 Ianuarie | Masini electrice si hibride | 18 comentarii

Prețul Daciei Spring, redus cu 10.000 de euro în Germania. Pornește de la 12.750 de euro

Dacia a redus prețul electricei Spring cu 10.000 de euro în Germania. Acum, modelul producătorului de la Mioveni pornește de la 12.750 de euro în această țară.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru