Nissan Murano primeste un diesel de 190 de cai putere

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.03.2010
Nissan a anuntat ca va introduce in luna septembrie un nou motor in gama modelului Murano. Este vorba despre un diesel cu patru cilindri, de 2.5 litri, capabil sa ofere 190 de cai putere si 450 de Nm

Esential

450 de Nm livreaza motorul diesel de 2.5 litri.
190 de cai putere ofera noul motor dCi instalat pe Murano.

Nissan cauta sa largeasca gama de motorizari a modelului Murano in Europa cu o noua versiune diesel. Desi publicul ar fi tentat sa creada ca este vorba despre noua unitate V6, anuntata recent de divizia de lux Infiniti, Nissan a ales alta solutie.

Este vorba despre o versiune imbunatatita a actualului motor cu patru cilindri, de 2.5 litri, capabil sa livreze un total de 190 de cai putere si un cuplu motor de 450 Nm. Motorul a fost revizuit pentru a putea oferi mai multa putere si pentru a se adapta noilor norme de poluare. Versiunea va putea fi comandata numai impreuna cu transmisia automata in sase trepte, gata sa distribuie resursele ambelor axe prin intermediul sistemului inteligent de tractiune integrala All Mode 4x4i.

Momentan japonezii au fost destul de zgarciti in ceea ce priveste performantele modelului Murano, echipat cu noul motor dCi. Mai multe informatii vor fi facute publice probabil in luna septembrie, atunci cand este programata lansarea pe piata.

via | carscoop

Comentarii (8)

  • Murano
    In sfarsit i-au pus si un diesel poate o sa-i puna si pe cel V6 3.0 235Cp/550Nm.Va salut!
    6 0
  • NISSAN Murano
    Foarte bun motorul de 2.5 litri :) acum e imbunatatit si are un nou sistem de injectie cu o presiune de 2000 bar, cilindrii revizuiti si o supapa noua pentru turbo cu actionare electrica. Transmisia automata in 6 vine cu ASC (Adaptive Shift Control) ca la Infiniti, ceea ce inseamna iti "citeste" stilul de condus si se adapteaza pt tine. Vis !! iar interior / exterior... Murano e nava spatiala...
    11 0
  • Stelian_Opincariu
    Stitimati cititori parerea mea este ca diesel nu se potriveste cu caracterul bland al acestei masinii!
    1 13
  • @Stelian_Opincariu
    ce exprimari de femeie are asta! =)) uneori asteapta "cu sufletul la gura" informatii, alteori masinile vede masini cu "caracter bland" ...
    esti culmea ba baiatule =))))))))))))))))))))))
    10 1
  • pentru STELIAN OPINCARIU
    Nissan doreste sa se implice cu adevarat in clasa SUV-urilor Luxury, deci doreste sa faca volume, piata din EUROPA doreste diesel, deci asta fac.
    Nu intereseaza pe nimeni " caractere blande ", latura economica este primordiala.
    Deci volume de vanzari, bani, profit............., asta se urmareste.
    Bravo NISSAN !
    11 0
  • Gregorian_Bivolariu
    @kaz
    vorbesti unui tampit si te adresezi ca unui intelectual

    nu-ti mai bate capul, n-a priceput nimic!
    5 0
  • @dst aaah ce opincariu?? nu-l lua in seama, el e mai redus asa, adica le coace la foc mic... daca nu poate mai mult
    on-topic: motorul de 2,5 litri are acelasi cuplu de 450 nm ca cel de 3.0 facut de psa... e ceva!
    4 1
  • George
    Bravo
    Bravo Nissan si succese cu noul motor.
    Si acum pentru aia care ziceau de rau despre Kia/Hyundai: pe Sorento este disponibil un 2.2 Diesel 198CP si 440NM (cand auzim de un driveted automarket?)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru