Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Noul Mercedes S-Klasse Cabrio, dezvăluit în prima fotografie oficială

Publicat Marti, 25.08.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 6
Noul Mercedes S-Klasse Cabrio, dezvăluit în prima fotografie oficială - Poza 1
Mercedes a publicat o primă fotografie oficială a noului S-Klasse Cabriolet alături de strămoșul său de acum 44 de ani. Imaginea trădează designul și tehnologiile noii decapotabile de lux.

Mercedes continuă să pregătească terenul pentru lansarea noului S-Klasse Cabrio în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, programat la mijlocul lui septembrie. Am văzut deja o schiță a limuzinei decapotabile, iar cum avem acces la prima fotografie a modelului german.

Promisiunea Mercedes este una destul de simplă: cel mai confortabil cabriolet din lume. Este o reeditare după 44 de ani a navei amiral cu acoperiș retractabil, produsă între anii 1961 și 1971 și considerată, de asemenea, cea mai confortabilă decapotabilă de la vremea ei.

Esential 44 de ani au trecut de când S-Klasse nu a mai avut o variantă decapotabilă.
Noul S-Klasse Cabrio va prelua toate tehnologiile inovative ale celorlalte variante (sedan și coupe) și va plusa cu sisteme create special pentru decapotabilele din Stuttgart: Aircap și AirScarf. Primul oferă un curent de aer cald deasupra capului, iar al doilea la nivelul gâtului.
Ambele soluții sunt gândite pentru a-i putea permite celui de la volan să călătorească cu acoperișul rabatat chiar și atunci când temperaturile sunt mai scăzute. Pentru același context, nu vor lipsi scaunele și cotierele încălzite, precum și climatizarea inteligentă.

”Noul S-Klasse Cabriolet simbolizează pasiunea noastră pentru mobilitate exclusivă și individualistă, pe care ne dorim să o împărtășim cu clienții noștri. După 44 de ani de așteptare, putem să le oferim din nou prietenilor companiei o variantă decapotabilă a lui S-Klasse”, a declarat Ola Kallenius, membru în comitetul de conducere Daimler.


Comentarii (6)

  • Scorpionul_negru
    280-ul ala e o legenda. Se vinde si cu 450 de mii de euro. Asta nou o sa ajunga o rabla. Nu va mai avea stralucirea celui vechi din pacate. E drept ca va fi una din cele mai bune masini ale momentului. Dar cam atat ! Viitorul ei este la casat !
    6 14
  • Mult inferior marcii britanice Conntinental GTC. Cat despre S cabro vechi, costa maxim 24 de mii euro pe mobile.de ....... patetic.
    3 18
  • Scorpionul_negru
    @Madalescu_Georgian
    Mai cauta ! Vezi ca cele in stare buna sunt de la 200 de mii de euro in sus. Si ajung si la 450 de mii.
    Uite aici:

    http://www.mobile.de/ro/Automobil/Mercedes-Benz-280-SE-3.5-Top-Restauriert/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:desc,mke:17200,mdl:134/pg:vipcar/209928841.html

    Nici sa cauti nu esti in stare !
    7 2
  • O masina superba din toate punctele de vedere.
    12 1
  • Scorpionul_negru
    Era sa uit, eu am achitat un Rolls Phentom cu maxim 600 de mii, asta dupa ce a vandut babacu elicopterul privat mah.
    3 6
  • Nici nu s-a lansat bine si @madalina (ivanoff) stie ca e inferior Continental-ului. Baiete ai trecut de penibil, esti demn de mila. Comentariul tau nu mai denota o preferinta, e pur si simplu rautate.
    8 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru