OFICIAL: Infiniti FX Sebastian Vettel va fi produs în 200 de exemplare

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.03.2012
Infiniti a anunţat astăzi că va produce o serie limitată a conceptului FX Sebastian Vettel. SUV-ul exclusivist va fi oferit în doar 200 de exemplare.

Esential

414 cai putere oferă Infiniti FX Sebatian Vettel.
200 de unităţi Infiniti FX Sebastian Vettel vor fi produse.

Infiniti a anunţat astăzi că va produce într-o serie limitată ediţia specială FX Sebastian vettel, expusă sub formă de concept în toamna anului trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Fanii pilotului de Formula 1 vor fi nevoiţi să se înscrie pe lista de aşteptare încă de pe acum, pentru că producătorul japonez intenţionează să lanseze modelul într-o serie extrem de limitată, de 200 de exemplare. Unităţile vor fi destinate doar Europei şi Asiei şi vor fi livrate începând cu primele luni ale anului 2013.

În comunicatul oficial publicat astăzi, Infiniti anunţă că “deşi preţul nu a fost încă stabilit, FX Sebastian Vettel va fi cel mai scump produs al companiei“.

Născută în urma unui parteneriat încheiat între Sebastian Vettel şi directorul de creaţie Infiniti, ediţia specială FX cântăreşte cu 45 de kilograme mai puţin decât versiunea FX50S Premium, pe care se bazează. Propulsia este asigurată de acelaşi motor V8 de 5.0 litri, modificat pentru a oferi 32 de cai putere în plus, adică un total de 414 cai putere. Resursele îi permit SUV-ului să atingă 100 de km/h în doar 5.6 secunde şi să se oprească la o viteză maximă de 300 km/h.

via l egm

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru