OFICIAL: Prima schita a noului VW Polo Sedan

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 29.03.2010
Volkswagen va lansa in Rusia in luna iunie versiunea sedan a actualei generatii Polo. Noul model promite spatiu pentru bagaje la un pret atractiv.

Volkswagen a publicat astazi o prima schita oficiala a viitoarei versiuni sedan a actualei generatii VW Polo. Noul model urmeaza sa fie construit in fabrica Volkswagen din Kaluga (Rusia), urmand sa fie destinata pietelor emergente. Nu se stie inca daca modelul va fi prezent in viitor si pe piata din Romania.

Designul lui Polo Sedan a fost creat de aceeasi echipa condusa de Walter de Silva care a realizat si versiunea hatchback a modelului german. Conceput special pentru a face fata drumurilor grele si conditiilor meteo vitrege din tarile est-europene, noul model va avea un pret de pornire de circa 10.000 de euro in Rusia, urmand sa se adreseze fanilor modelelor cu portbagaj.

Polo Sedan va fi lansat in Rusia in luna iunie. "Noul sedan va creste gama de sedanuri Volkswagen cu un model compact care va completa oferta Passat si Jetta. Fanii marcii vor avea la dispozitie astfel trei modele din care vor putea sa aleaga in functie de preferintele si nevoile lor", a declarat Frank Wittemann, directorul Volkswagen Rusia.

via | Caredge

Comentarii (9)

  • se si vede ca e desenat de Walter de Silva
    urmarind linia plafonului pana la monuanyul C se poate observa niste asemanari cu anumite modele audi..........
    pana si portierele spate zici ca sunt luate de pe un audi.
    mult mai frumos decat multe sedanuri derivate din hatch-uri.
    7 0
  • Promitator
    Va iesii ceva frumos...bine puncta tzenu_bmw ca are niste linii comune cu audi.
    6 0
  • pazea Logan,daca apare asta undeva la 10000euro e cam groasa pt Dacia
    5 2
  • ...
    De la schita la produsul final este cale lunga. Si urmarind politica de preturi VW iti poti da seama lejer ca nu va putea fi un concurent serios pt Dacia.
    4 0
  • da, zile grele....Cu un pret de pornire de +3.500Eu.

    Sunt eu de pe Luna sau mai sunt o duzina de modele deja pe piata care nu sunt pentru pietele emergente si pleaca tot din jurul lui 10.000Eu?
    3 0
  • Ce or sa zica mecanicii de modelul asta sunt tare curios?
    3 2
  • Ioane....
    ai icoane cu mecanicii aia???...cred ca esti sponsorul lor de baza.......
    3 0
  • VW...OLGA
    Nu ca la noi. Daca apare in iunie fti siguri ca masina-i gata de 6-7 luni dar poze...niet.Daca era la noi ,aveam imagini de cand era montat primul...in secret!
    1 0
  • jowlzlbrsu
    hohxpDUoNCmWIjdZF
    SRsze1 , [url=http://vxkkmyfjhtaf.com/]vxkkmyfjhtaf[/url], [link=http://qrcdziwxrqdz.com/]qrcdziwxrqdz[/link], http://bniyiwaafhxb.com/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru