OFICIAL: Samsung SM7, fratele coreean al viitorului Renault Safrane

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 01.04.2011
Samsung a dezvăluit astăzi la Salonul de la Seul modelul SM7, un sedan de segment E, care ar putea ajuta Renault să renască vechiul Safrane

Samsung Motors, subsidiarul francezilor de la Renault, a dezvăluit la Salonul Auto de la Seul mult aşteptatul SM7, sedanul vârf de gamă, care promite o abordare cu tentă premium. Noua generaţie păstrează înrudirea cu Nissan Teana, folosind aceeaşi platformă ca şi fratele său mai mic SM5, model al cărui corespondent european este Renault Latitude.

Noul SM7 adoptă un look ceva mai bine conturat, însă designul său, mai ales profilul, aduce mult cu gama Laguna. Partea frontală se individualizează cu ajutorul unei grile noi, însă posteriorul fură ceva din liniile regăsite pe modelul scandinav, Saab 9-5.

Chiar şi aşa, SM7 se prezintă mult mai impozant decât fratele său mai mic şi pare dispus să se adapteze chiar şi preferinţelor publicului european. Dacă Renault va decide să repete povestea lui Latitude, atunci am putea asista la renaşterea vechiului Safrane pe piaţa europeană cu ajutorul noului SM7.

via | leblogauto

Comentarii (14)

  • Brasoveanu'
    Titlurile zilei
    Foarte faine titlurile zilei, ne-ati inveselit un 1 aprilie nu foarte insorit. Sper ca de maine veti reveni la normal, dar stilul Can-Click de astazi este senzational!
    28 29
  • Cosmin
    Titlurile zilei
    Subscriu la comentul @Brasoveanu' . Prima data cand am citit titlurile eram !?WTF?,buna poanta
    16 25
  • foarte frumos

    pacat daca ar ramane un concept. Dealtfel la cum arata nu aduce a concept ci doar a model de serie foarte bibilit. Daca il scot cu liniile astea vor avea succes garantat.

    cat despre titluri...sunt destui ce nu au reusit sa afle in ce data suntem azi :D.
    8 1
  • titluri
    abia acum m-am prins... mi-am luat-o, ce sa zic. Deci, La Multi Ani!!!
    8 1
  • nu e can -can, click, e stilul promotor... carnagii, catastrofe, uimiri, ce sa-i faci, genul de jurnalism de ulita de sat... :))
    7 2
  • Samsung Heavy Industries
    Dar sa nu uitam ca Samsung are si divizia Samsung Heavy Industries care construieste vapoare... asa ca nu mi s-a parut chiar asa dubios sa se apuce si de masini si evident ca, pentru cateva momente, am picat in plasa voastra :P
    6 20
  • ...
    Din lateral si mai ales din spate seamana izbitor cu Opel Insignia. Cel putin liniile spatelui parca sunt trase la indigo... nu vorbesc de stopuri, care sunt stilizate in felul lor.
    Botul, desi bine desenat, aduce aminte de WV Tiguan mai rotunjit.
    Per total exteriorul arata bine.
    4 17
  • 1 aprilie
    de maine o sa-si revina :)
    azi sunt asa titlurile pentru ca-i 1 Aprilie, prea se foloseste cuvantul BOMBA in toate titlurile :))
    6 0
  • misto designu
    imbina frumos farurile si portbagajul de la insignia cu grila de la audi. stopurile sunt originale (cred) si chiar imi plac
    3 6
  • @ Bogdan Mirica
    Pritene, daca te-ai fi informat mai bine ai fi vazut ca Samsung produce autovehicule de mai multi ani....
    Era unul inmatriculat si in Romania (cred ca la reprezentanta). ...Jurnalismul Copy/Paste loveste din nou!!!
    10 2
  • adevarat sau fals
    nu stiu sigur daca este pacaleala sau nu dar din acest link din 24 martie nu prea ai spune http://www.caradvice.com.au/111770/renault-samsung-sm7-concept-seoul-show-teaser/ ca este falsa stirea. oricum samsung facea masini inainte.
    8 1
  • Samsung
    1.modelul arata exceptional, sper sa fie adus de renault si in europa
    2.astept sa se termine ziua de 1 aprilie, oricat ar fi de comice aceste titluri, sunt si de- a dreptul "penale"
    11 0
  • cautati SAMSUNG MOTORS pe google
    Samsung SM7 va fi bazat pe platforma de Nissan Maxima. Nu se stie insa daca Renault va aduce limuzina asta si in Europa.

    Un lucru e cert : va arata absolut senzational !
    18 2
  • Care-i treaba cu 1 Aprilie?
    Ziceti ca e de 1 aprilie ca nu credeti ca exista sa masina? Samsung Sm7 este de clasa lux.Fratele mai mic este SM5 si in Seoul sunt o gramada si se produc de mult.
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru