Politia scotiana va folosi un Audi Q7, modificat de ABT

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 10.03.2010
Fortele de ordine din Glasgow vor folosi pentru interventie un Audi Q7 cu kit ABT de 278 de cai putere, confiscat in urma unei confruntari cu o banda de cartier.
Departamentul de politie din Glasgow se poate mandri de curand cu un exemplar Audi Q7, care va deservi fortele de ordine pe viitor. SUV-ul din Ingolstadt a intrat in echiparea organelor legii dupa o confruntare cu o banda locala, vehiculul fiind confiscat si apoi transformat in masina de interventie.

Exemplarul care a intrat de curand in flota politiei nu este unul oarecare, SUV-ul beneficiind de un kit ABT, care vine cu un kit aerodinamic, cu bosaje mai largi si cu patru tevi de esapament "infipte" bine in deflectorul spate. Tinuta impunatoare este completata de un set de jante de 20 de inch cu aspect cromat.

Sub capota se afla unitatea diesel de 3.0 litri, care a fost modificata de tunerul german pentru a oferi 278 de cai putere si un cuplu motor de 580 de Nm. Ca o coincidenta, masina va fi folosita de departamentul de combatere a gastilor violente.

via | zercustoms

Comentarii (20)

  • Oameni destepti
    Oameni destepti, rusii ar fi dus-o la fier vechi.
    13 4
  • Gollum
    Urat cu spume!
    Sunt fan Audi, dar chestia asta e urata cu spume. numai la americani am mai vazut chiciosenii de genul asta
    7 19
  • Mr.PIG
    TACI MA GOLLUM! TU NU STII CE INSEAMNA MASINI AMERICANE! SA TACETI TOTI AIA DIN GURA CARE VA MAI LUATI DE USA SI MASINILE LOR!
    1 24
  • krajla
    masinile de politie
    Cu cei 70000 euro cat am dat pe loganuri de politie aporape iesea un Q7 asemanator ( calculand reducerea pentru cantitati mari )
    14 1
  • bozzo26
    la noi s-ar umple Politia Romana de Q, X si ML .... daca le-ar confisca :)))))))))) toate cu pachete de top...la cati cocalari sunt
    16 0
  • HeHeHe la noi
    La noi, politia nu se ia decat de fraieresteni.
    La cei cu Q7 politia romana da cu saru-mana sa nu o ia in bot, vezi cazul Covei la Craiova.
    8 0
  • stand-by
    Stati sa vedeti duster de politie.Pret de achizitie undeva la 84.000 de euro in standard pentru politia rurala, 134.000 de euro pentru cea urbana , 187.000 pentru criminalisti si varianta de "Hot Pursuit" pentru a-l urmari pe Poponet pe viitoarele autostrazi pline de gropi.Se vehiculeaza ca aceasta varianta va avea un pret aproximativ de 218.542 de euro.
    7 3
  • @Turbo
    Cu mentiunea ca "stimatul" covei e mare fan Bmw si are, pardon avea, ce are si mowgli la avatar.
    1 2
  • da.........cele 100 de seria 3.........
    undes???????
    ca acum cateva luni politia romana se lauda ca au achizitionat 100 de 330d pt toata tara sa poata sa tina piept concurentei.......
    ca germania are porche iar italia lambo.......toate pimpuite de niste tuneri...
    5 1
  • george
    US CARS (MOST OF THEM) SUCK...BIG TIME
    @ Mr. PIG

    Mai lasa si tu fanteziile si coboara nitel pe pamant...
    4 0
  • abc_e?
    @tzenu_bmw
    am fost de I Decembrie la defilare si erau vreo 6 330-uri, dar nu mai imi aduc aminte daca erau diesel sau benzina, in schimb aveau xDrive, cine stie cu ce pret per exponat le-au cumparat daca loganul era 70.000 de euro ... acum curios sunt si eu unde sunt restul de 94
    2 0
  • abc_e?
    330x
    m-am informat ulterior, pretul unui seria 3 ar fi fost de 118.000 de euro
    3 0
  • reddog
    @abc_e?
    Sunt 330xd.
    3 0
  • abc_e?
    M.A.I.
    asa, bine ca mi-ai amintit; asta justifica pretul ridicat, ridicat pana la 118k
    Sunt 12 milioane de euro cheltuiti cu cap, alte 15 milioane date pe ultimile Loganuri MCV, iar restul Dumnezeu stie...
    2 0
  • bv lor!
    Bv lor! La noi se da 70,000 euro pe un logan de 75CP, iar astia le iau gratis. Foarte bine, nu de geaba se zica ca scotienii sunt zgarciti, ar face orice ca sa nu dea banii pe ceva. Ma si mie ca tine si cineva cu poporul, ma obisnuisem sa nu tina nimeni.
    3 0
  • Octavian
    Imi aminteste de un panou publicitar din Edinburgh. Scria pe el degeaba incercati sa fugiti, ca tot va prindem. Si in background un imprezza wrx sti de politie.
    Daca ii stimez pt ceva pe britanici, este pentru parcul lor auto care depaseste cam orice tara din europa. Nu gasim asa multe ferrari-uri(desi au destule), dar au medie de CP la parcul auto peste germania. Oriunde ai fi in uk, la ore ora din zi, pe orice strada sau parcare. Daca vezi un imprezza, sigur e wrx sti, daca vezi un focus ai toate sansele sa fie un ST sau RS, etc etc
    0 1
  • ia aruncati un ochi aici sa vedeti dotare la politia romana: http://www.politisti.ro/topic/51-parcul-auto-al-politiei-romane/page__view__findpost__p__319
    1 0
  • super tare
    bravo lor!!! daca isi permit sa faca asa ceva dovedesc ce inseamna cu adevarat un organ de ordine publica independent si necorupt. la noi daca se leaga politia de un barosan, a 2a zi jumate din sectia respectiva sunt someri... tremura chilotzii pe politia romana in fata astora ... In schimb altii isi permit sa doboare benzi mafiote intregi, si sa se foloseasca de bunurile lor. La noi daca s-ar face o confiscare , peste 1 sapt. ar ajunge inapoi in folosul mafiotului pe motiv ca nu au fost destule probe..
    Toata stima!
    3 0
  • krajla
    @tzenu_bmw
    era vorba despre 5 bucati de BMW 330xd
    uita stirea:

    http://www.automarket.ro/stiri/politia-rutiera-a-achizitionat-bmw-uri-pentru-escorta-demnitarilor-25562.html
    0 0
  • razvan
    mol
    la noi daca primeau asa ceva politisti sigur sotia sau amanta sefului aparea cu ia la mol,cu sau fara sofer
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru