Porsche 911 Carrera S primeşte 30 de cai putere în plus

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.06.2012
Porsche Exclusive oferă pentru versiunea Carrera S a modelului 911 un pachet Powerkit, care urcă puterea totală până la 430 de cai. În aceste condiţii, sprintul de la 0 la 100 km/h se face în doar 4 secunde.

Esential

430 de cai putere dezvoltă 911 Carrera S cu pachetul Powerkit.
4 secunde îi sunt necesare modelului 911 Carrera S Powerkit pentru a atinge 100 km/h.
308 km/h este viteza lui Carrera 911 S cu pachetul Powerkit.

Departamentul Porsche Exclusive din cadrul constructorului german cu acelaşi nume a anunţat lansarea unui pachet special pentru noua generaţie a modelului 911 Carrera S. Botezat chiar Powerkit, ca în cazul vechii generaţii, pachetul vine cu 30 de cai în plus, ajutând sportiva din Stuttgart să ajungă la un total de 430 de cai putere.

Unitatea boxer de 3.8 litri reuşeşte să livreze mai multe resurse graţie unei recalibrări a sistemului ECU, în paralel cu modificarea capetelor cilindrilor, a arborelui cu came, a sistemului de alimentare şi a evacuării sport. Toate aceste îmbunătăţiri tehnice se oglindesc la exterior printr-un detaliu estetic mărunt: carcasa care acoperă motorul este acum din titaniu şi dispune de elemente din fibră de carbon.

Principalele modificări apar la nivelul performanţelor. 911 Carrera S cu pachetul Powerkit reuşeşte să atingă 100 km/h în doar 4 secunde, cu 0.5 secunde mai repede decât versiunea de serie, iar viteza maximă se opreşte la 308 km/h, cu 4 km/h mai mult.

Alături de noul Powerkit, Porsche Exclusive le mai oferă clienţilor şi alte accesorii de personalizare, printre care un eleron posterior fix, un pachet Aerokit Cup, cu multe detalii aerodinamice noi şi inserţii din aluminiu şi fibră de carbon la interior.

via l autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru