Prima imagine cu noul Honda CR-V

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Duminica, 30.10.2011
Imagini cu noul model Honda CR-V au apărut pe site-ul japonez al mărcii. Noul SUV Honda va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Los Angeles din luna noiembrie.

Prima imagine cu noul model Honda CR-V a apărut pe site-ul japonez al mărcii. A patra generație a SUV-ului Honda va fi prezentată oficial la Salonul Auto de la Los Angeles din luna noiembrie a acestui an. Liniile noului model sunt inspirate de conceptul CR-V dar schimbările nu sunt dramatice. Honda CR-V se anunță a fi un SUV mai sofisticat și mai dinamic, după spusele oficialilor japonezi.

Deocamdată nu există informații concrete despre gama de motorizări. În Statele Unite, primele modele vor ajunge chiar la finalul acestui an. Piața americană este foarte importantă pentru Honda iar aici grosul vânzărilor va fi versiunea cu motor pe benzină de 2.4 litri.

În Europa ne putem aștepta la motoare ceva mai mici plus un diesel. Debutul european va avea loc în toamna anului viitor.

Via | carscoop

Comentarii (6)

  • puimarin
    copie
    indigo Toareg
    0 36
  • opinie
    pff,modelu precedent imi place mai mult...
    13 5
  • @puimarin
    Nu, nu e copiata dupa Touareg, seamana izbitor cu SsangYong. Honda o da in bara cu designul in ultima vreme: noul Civic, noul CR-V. Dupa cum se misca, isi cam merita soarta in Europa, unde au o cadere libera de vreo 3 ani.
    6 2
  • About this f''' Design
    Foarte urata, imi vine sa vomit dhjgfhgghgfgh!
    7 6
  • Mama ce profil. Se duce tavalug in jos Honda.
    Abia astept sa vad peste cativa ani noul Accord. Daca si pe ala il strica le mai dau 20 de ani pana inchid portile. Americanilor cred insa ca le place intreaga gama.
    2 1
  • Design tipic pentru piata americana de unde le vine grosul vanzarilor.
    Si ultima varianta de acord a fost "umflata" tot pentru asta!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru