Recall pentru 50.000 de unitati Qashqai, X-Trail si Koleos

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 16.12.2009
Trei dintre SUV-urile produse de alianta Renault-Nissan vor fi rechemate in service din cauza unor posibile defecte la nivelul coloanei de directie.

Renault si Nissan au anuntat ca recheama in service aproape 50.000 de unitati ale SUV-urilor Qashqai, X-Trail si Koleos din cauza posibilitatii aparitiei unor probleme tehnice la nivelul sistemului de fixare a pinionului cremalierei de directie. Efectele negative ale acestui defect tehnic se intind de la un joc usor al coloanei de directie si zgomote anormale care provin din acea zona a masinii pana la o nedorita dislocare a coloanei de directie.

In discutie se afla 32.252 de unitati Nissan Qashqai (fabricate intre 6 noiembrie 2006 si 4 iunie 2009), 4864 de unitati Nissan X-Trail (fabricate intre 24 noiembrie 2006 si 14 iulie 2009) si 10684 de unitati Renault Koleos (produse pana in 21 septembrie 2009).

Conform comunicatului oficial emis de cei doi constructori, nu a fost semnalat pana acum niciun incident legat de aceasta problema, verificarile si eventual modificarile fiind realizate exclusiv ca masura de precautie.

via | leblogauto

Comentarii (6)

  • nu e asa grav
    0 3
  • chitziman
    vedeti clubsandero
    mda...se plang si anumiti cu sandero cu acelasi defect..dar pentru sandero nu se mai da nimi oficial..se schimba caseta la greu..si..tot asa..
    0 5
  • sandero? abureli...
    3 0
  • ..
    Urmeaza Duster? (joke)
    0 1
  • florin b
    trompeta de masina
    Nu va cumparati asa ceva - trompeta de masina, imi pare rau ca nu am luat Tiguan, am schimbat la 38.000 de km: amortizoare spate, bucsi + flanse rulmenti fata, lombaru' la sofer sa nu mergeti cu el la maxim ca se rupe si va reteaza husa pe spate.
    Rusine Nissan - din premiera in segmentul crossover la cel mai prost model Nissan realizat vre-o data!!!
    0 1
  • @florin b
    amortizoare, bucsi, flanse? Nissan ti-a specificat clar in cartea de garantie ca masina nu-i pentru arat campul... daca intr-adevar acea masina exista...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru