Record: aproape 1.600.000 de km în 15 ani cu Honda Accord

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.06.2011
Un american se apropie de un număr impresionant de kilometri la volanul modelului său Honda Accord: 1.600.000 parcurşi în 15 ani.

Esential

1.600.000 de kilometri plănuieşte să parcurgă Joe cu Accord-ul său.
105.000 de kilometri parcurge în medie, pe an, proprietarul Accord-ului

Honda se mândreşte cu unul dintre cei mai fideli clienţi ai săi, un american din Maine, pe nume Joe, care se pregăteşte să atingă 1.000.000 de mile la volanul Accord-ului său. Aventura lui Joe a început în urmă cu 15 ani, când a cumpărat Accord-ul şi a început să parcurgă în medie 105.000 km pe an.

Acum, americanul se apropie de o cifră record, un milion de mile, echivalentul a 1.600.000 de kilometri, fiind susţinut oficial de divizia nord-americană Honda, care a făcut publică povestea clientului său pe pagina sa de Facebook.

Joe susţine că secretul pentru un asemenea record constă în respectarea cu stricteţe a indicaţiilor înscrise în manualul de utilizare al automobilului său. Mai mult, şoferul susţine că de-a lungul timpului a folosit filtre de carburant, de ulei şi de aer originale. Incidentele nu l--au ocolit pe american, acesta fiind nevoit să schimbe de-a lungul anilor pompa de benzină, ventilatoarele de aerisire şi de două ori radiatorul.

Joe se aşteaptă ca Accord-ul său să atingă impresionantul număr de kilometri în toamna acestui an.

via | autoblog

Comentarii (36)

  • .marius.
    Honda Accord
    Dupa atatea mile si atatia ani, masina aia arata perfect integra, capabila de mai mult.
    Felicitari, Joe ! :)
    31 3
  • Crysty
    Honda
    Daca as lucra la Honda, in conducerea companiei, as acorda un discount de 16000 dolari acestui client pt achizitionarea unui nou model Acord!
    31 0
  • dragos_thaci
    !
    Poate asa mai invata si oamenii de pe la noi sa studieze cu atentie cartea tehnica si sa nu mai conduca dupa sfaturi de pe forumuri sau de la diversi "specialisti", ori "mecanici".
    Din pacate pt. marea majoritate, cartea tehnica reprezinta un lucru aruncat imediat in torpedou si uitat acolo, ori citit cu superficialitate, in cel mai bun caz.
    35 1
  • @Crysty
    Probabil ca o sa ii dea un Accord nou gratis. It's the american marketing way.
    24 0
  • DAN_GRC
    Da, impresionant, daca ar fi mai multi ca el ar da faliment dealerii:)
    21 0
  • Deci Skoda aia de 1 milion de km este pistol cu apa.
    16 29
  • tonitza
    Nu vrea nimeni o corolla 2.0 d4d 2004 350.000 km. pe bune. Masina e foarte buna da nu am cui sa o vand
    9 8
  • mituri
    @bbb
    In Romania e aproape imposibil sa faci mai mult de 100.000-150.000 km /an, deci vrajeala aia cu skoda la 1 mil/4 ani e imposbila, plus ca nici nu o vad asa fiabila.
    31 10
  • @skoda
    de 1 milion
    la faza cu skoda s-a demonstrat pe mai multe forumuri de profil auto ca a fost doar o campanie de marketing...numai puneti botul la toate prostiile, halal natie ce suntem......
    29 6
  • civic coupe
    Craigslist Find of the Decade: 940,000 mile '95 Honda Civic:

    http://www.autoblog.com/2007/10/01/craigslist-find-of-the-decade-930-000-mile-95-honda-civic/
    2 4
  • zarnesteanu
    Nu spune nimeni
    Cati bani a bagat baiatul in masina s-o tina pe picioare. Absolut orice masina de pe lumea asta, daca o intretii si o repari la timp te tine 1.6 mil. km si inca mult peste. Depinde cat de mult timp esti dispus sa bagi bani in ea.

    Sunt destui care au bine peste kilometrajul asta si nu se mai dau in stamba pe toate forumurile :)

    honda a atins punctul critic si recurge la toate rezervele de marketing sa-si sustina vanzarile.

    Comparativ cu "calitatea" din ziua de azi, acum 15-20 de ani honda inca facea masini de spalat care se apropiau de statutul de automobil. Astazi nu mai e cazul.
    Daca nu mai dau clabucii pe-afara, nu inseamna ca e mai buna. Pur si simplu detergentii au evouluat intre timp.
    6 34
  • Din pacate pt tine mai tarane Honda vinde in ziua de astazi mult mai mult decat vindea odata.
    12 4
  • zarnesteanu
    bubulina balonata
    Normal ca vinde mai mult. Intre timp populatia a crescut cu cateva miliarde. Nu ti se pare normal? Ce e interesant este ca devenim o minoritate inecata tot mai mult de ... cumparatori de honda, taiota, etc. In ritmul asta trebuie sa invat din timp sa-mi infasor prosopul in jurul capului, sa cant din fluier la serpi si sa dau cu fruntea de ciment de 3 ori pe zi la ore fixe. Suna fantastic nu-i asa?

    Sper ca nu ti-am stricat saptamana de luni. Gandeste-te ca ai tai or sa impanzeasca globul intr-o zi. Atunci o sa fi king of the road. Deocamdata esti doar cel care incurca traficul.
    5 32
  • ****
    Daca a respectat perioadele de revizi,cat la costat timp de 15 ani??dupa mine la costat peste 30000 euro ,si atunci unde e castigul ......
    7 7
  • @zarnesteanu
    "Comparativ cu "calitatea" din ziua de azi, acum 15-20 de ani honda inca facea masini de spalat..." si roboti. O nimica toata, nu?
    In alta ordine de idei, da, este un kilometraj impresionant. Insa cazuri au mai fost. Recordul in detine un Volvo P1800 fabricat in 1966.
    7 1
  • tomita
    @antonny
    hahahahahahahahahah...esti amuzant rau de tot.
    pai in orice masina tre sa faci reviziile, daca vrei sa te tina. asa mai arunci alti bani in plus sa cumperi una noua, dupa care alte revizii, poate chiar mai scumpe, si tehnica mai noua care te forteaza sa stai prin serviceuri dupa reparatii (chiar daca in garantie)


    felicitari domnului proprietar, care mai mult ca sigur ca daca stie sa negocieze va primi o noua honda accord cadou, pt o astfel de campanie mediatica.
    6 1
  • zarnesteanu
    @LauCalin
    Na-au fost nici singurii si mai ales nu primii care au avut roboti industriali. Industria auto a fost o nimica toata din spionajul industrial japonez. Cu un singur lucru sunt de acord ca au fost cei mai tari pe plan mondial. Cu cantitatea (nu calitatea) de proprietate intelectuala pe care au furat-o pe plan global in secolul trecut.

    De la asa borfasi intr-adevar merita sa cumperi cu fidelitate.
    5 23
  • octav_bmw
    mna...bravo lui se vede ca nu-i roman sa faca drifturi cu masina pe toate bulevardele..
    5 0
  • @
    Se vede ca masinile vechi sunt foarte ok, dar nu sti pisicutele alea cu manele si cu nike pe spate, pe care nici nu mai pot sa le vad, atata ura am pus pe ele din cauza unor cocalari din Romania !
    Alea ar merge foarte mult.
    5 0
  • ha ha ha
    Mda ...
    ... orice masina daca este intretinuta cum trebuie si nu ruleaza pe drumurile din Ro, atinge linistit milionul de km ... omul a ramas fidel Honda, atita tot ... si nu are salariul din Ro, cu care, abia daca mai ajungi sa te dai cu masina si atunci cand o faci, de obicei o incarci bine cu de toate, ca este scump combustibilul la noi ... si te gandesti ca data viitoare poate nu ajungi sa mai pleci cu ea undeva ... punct ...
    1 0
  • @Zarnesteanu
    Voteaza-l in continuare pe Basescu....
    10 1
  • They don't make them like they used to
    Si asta e valabil la aproape toti... Si pana intr-un punct inteleg dece si accept, dar parca se intreca masura.
    4 4
  • Mai zarnestene ce tehnica au furat daca Soichiro Honda are premii si recunostine pentru dezvoltarea industriei in toata Europa?
    Citeste cateva randuri de aici , asta in cazul in care cunosti alfabetul si vezi cam ce a realizat acest om. Nici tu si nici toata tara asta plina de ratati ca tine nu o sa poata realiza vreodata ce a facut acest om.
    http://www.hondafan.ro/shonda.php
    6 4
  • Semtex
    zarnastene iti recomand www.cocalari.ro ... te vei regasi
    Nivelul tehnologie in societatea japoneza e mai mult decat poate duce mintea ta firava mai zarnastene... pana si francezii si americanii recunoscuti pentru aroganta si infumurarea lor se uita in sus la japonezi... dar ce sa ne asteptam de la tine..? pun pariu ca ti se zice caraghiosul satului cand iesi din pe ulita...

    ps: auzi, calculatorul asta de la cine l-or fi furat?!!

    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/japonia-se-lauda-cu-cel-mai-rapid-calculator-din-lume-148803.html
    11 2
  • zarnesteanu
    Voi astia doi spalati pe creier
    Degeaba stati in genunchi in fata idolilor vostri. Poate nu va dati seama la cate sunteti expusi in pozitia aia. Si din fata si din spate. Iar lar sfarsit or sa va faca precum in Shogunul.

    Orice minciuna de efect se bazeaza pe un adevar. Adevar care japonezii, si asia in general, nu l-au avut niciodata. Daca ati mai avea macar un neuron functional, l-ati pune la treaba. Dar n-a mai ramas nimic! Stergeti-va lacrimile, stergeti-va gura cu hartie igienica, aprindeti o lumanare langa poza lu' soichiro si bateti matanii in continuare! Sa ajungi sa-ti injuri natia in care ai crescut si sa te crezi mare bufnita fiindca japonezii au invatat sa stringa patru suruburi care nici macar nu stiau cum se fabrica! Greu de gasit ceva mai demn de dispret decat voi doi. Pasaportul in mana si piciorul in c. la vama. E tot ce meritati.
    2 10
  • @zarnasteanu
    filosoful lu'peste ! :)) ti-ar trebui sters comentariul pentru invectivele astea!
    nema argumente!
    3 1
  • Chiar nu mai ai scapare.
    Te doare adevarul? Asta este, suntem o natie de RAHAT.
    Ne lasam condusi si furati de niste TIGANI IMPUITI, tara asta a ajuns sa fie condusa de gruparile mafiote conduse de niste TIGANI NESPALATI care nu aveau dupa ce bea apasi acum sunt mari smecheri cu turmele lor de gorile fara creier si pana nu vine cineva sa le dea drumu la sange nu vom avea vreo sansa
    3 6
  • pt. El
    Zarnestene,pun pariu ca ai ceva din gama Renault....
    3 8
  • Semtex
    @LUCCI
    pe ce pui pariu? pe prostie? e singura insusire pe care o poti demonstra din moment ce bufonul asta autointitulat zarnasteanu il jigneste si pe Carlos Ghosn - om caruia tu si zarnasteanu nu-i ajungeti nici la unghia de la degetul mic al piciorului...
    6 3
  • danutz
    Bai fratilor, ce-aveti? Un bou arunca o piatra in balta si alti zece prosti se chinuie s-o scoata? De ce-l bagati in seama pe individul asta frustrat? Uite asa fac cariera toate leprele in tara asta, vin, dau din gura, vorbesc numai tampenii si toata lumea se uita la ei.
    Lasati-l, oameni buni, in prostia lui, nu-i mai dati satisfactie!
    Da, Zarnestene, asa e, ai dreptate, cum sa nu, esti cel mai meserie de la scularie.
    3 2
  • zarnesteanu
    Daca tipi ca voi au invatat sa scrie la calculator
    Inseamna la fel de bine ca alti de teapa voastra au ajuns proprietari de fabrici, proprietari de institutii publice, proprietari de guvern, patroni de parlament etc. Rezultatul se vede.

    Bubulino, n-ai de ce sa guiti. Unul de-al tau iti da in fiecare zi exact ce cauti, pe masura intelectului tau. Sunteti prosti si agresivi. Extrem de usor de manipulat. In timp ce faci spume la gura si iti bati joc de timpul tau, vine unul cu zambetul pe buze, iti pune prieteneste mana pe umar iar cu cealalta iti ia banii pe care nu stii cum sa-i scoti mai repede din buzunar. In timp ce arzi gazul de pomana pe site-uri cu honda, toyoda, si alti anonimi despre care in doua sute de ani n-o sa mai stie nimeni nimic, altii se gandesc cu ce sa-ti mai indoape creierul sa fii cat mai usor de teleghidat.

    In ultimul posting am gresit. Nu trebuie sa pleci din tara. De fapt esti un utilizabil. Ai putea fi bun sa spargi pietre pentru autostrada, sa conduci o masina de spalat drumurile, sa tai carne intr-un abator, etc. La oricare din institutiile guvernului privat. Pacat ca aia din guvern sunt prea prosti sa te foloseasca la adevaratele tale capacitati.

    Macar daca ai stii sa faci spionaj ca japonezii, daca tot le pupi talpile cu pasiune. Dar asa ceva e in afara oricarei discutii.
    2 3
  • @zarnesteanu
    Mediocrule
    Ai tacuuuuuuuuut! Si mi-ai facut un sandvis! :))
    2 2
  • zarnesteanu
    Un sandwich domnu'? Sigur ca da!
    Cu ce doriti? Ambalajul e la alegere: avem cu poze de honda, hyundai, sau orice rasnita made in asia.

    Pentru o selectie cat mai variata a meniului nostru va invitam si la celelalte carucioarele mobile pe care firma noastra le-a plasat in fata dealerilor honda, taiota, nissan, kia, etc.

    Puteti manca sandwich-ul inainte sau dupa achizitionarea "automobilului". Aroma si gustul descriu perfect experienta pe care tocmai sunteti pe cale s-o traiti la volanul unui lighean made in asia.
    3 2
  • @zarnesteanu
    Imi pare rau amice, habar n-ai cu ce se mananca domeniul asta... ca tot zici ca te pricepi la sandwich-uri. Intereseaza-te mai intai ce masini fac japonezii, statistici de fiablitate si clienti multumiti la care marcile europene uneori viseaza si apoi umflate-te in pene.
    Dar la cum ai deraiat" nu cred ca vei intelege mare lucru. hai, acum treci la jigniri! :))
    6 3
  • Mic copil!
    Am un vecin care face curse de Italia cu VW LT 2002 ,cati KM credeti ca are?
    Nu.nu a-ti ghicit,3.500.000km !
    1 0
  • EleanorEverett
    respond
    People deserve wealthy life time and mortgage loans or just auto loan will make it better. Because freedom is grounded on money state.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru