Seat Exeo ST: primele detalii si prima imagine oficiala

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 10.02.2009
Seat a publicat astazi primele detalii si prima imagine oficiala a noului Exeo ST, varianta break a sedanului cu acelasi nume, dezvoltat pe platforma vechiului Audi A4.

Esential

200 de cai putere dezvolta cel mai puternic motor pe benzina instalat pe Seat Exeo ST.

Cu numai cateva saptamani inainte de debutul oficial al Salonului Auto de la Geneva, SEAT a dezvaluit primele detalii ale modelului Exeo ST, varianta break a sedanului cu acelasi nume. Anticipata inca de saptamana trecuta, noua derivatie de caroserie va fi vedeta standului Seat alaturi de faceliftul operat de spaniol pe modelele Leon si Altea.

Din primele informatii se pare ca Exeo va avea o lungime totala de 4666 mm, mai mare decat cea a sedanului, si o capacitate a portbagajului de 442 de litri in conditii normale de depozitare. Noul Exeo ST va fi propulsat de aceeasi gama de motorizari ca si sedanul, doua diesel-uri si trei unitati pe benzina.

Cei care vor un consum mic vor putea alege versiunile de 143 si 170 de cai ale motorului de 2.0 litri cu filtru de particule si tehnologie common-rail. Fanii benzinei vor avea de ales intre motorul de 1.6 litri si 102 cai putere, 1.8 litri si 150 de cai putere, 2.0 litri TSI si 200 de cai putere.

via | Seat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru