Seat @Mii - ediţie specială, vândută exclusiv pe internet

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 18.06.2012
Seat anunţă lansarea ediţiei speciale @Mii. Modelul urban vine cu o echipare specială şi un caracter oarecum exclusivist: nu va putea fi comandat decât pe internet.

Urmând parcă exemplul celor de la Dacia, care nu demult au venit cu ideea de a vinde maşini pe internet, cei de la SEAT propun publicului o ediţie specială a minicar-ului Mii. Ea se numeşte @Mii şi, după cum probabil intuiţi, va fi vândută exclusiv pe internet, oferind o serie de elemente unice clienţilor care se încumetă să facă comanda.

@Mii este disponibil cu o singură culoare exterioară, Night Blue, asortată cu albul jantelor Silva de 14 inch şi cel al carcaselor pentru oglinzi.

Ediţia limitată are la bază nivelul de echipare Style Chic şi propune clienţilor un interior personalizat cu elemente în culoarea alb Candy, inserţii cromate, un volan şi un schimbător îmbrăcate în piele şi o carcasă specială pentru cheia de contact.

Echiparea versiunii @Mii include şi un sistem de sunet cu şase difuzoare, legat la sistemul multimedia portabil pe care îl cunoaştem deja de pe fratele german Volkswagen Up!. Acesta are un ecran tactil de 5 inch şi oferă suport tehnic pentru instalaţia audio, pentru cea de climatizare şi pentru computerul de bord.

Ediţia specială Seat @Mii este oferită alături de motorul cu trei cilindri pe benzină de 1.0 litri, capabil să livreze 75 de cai putere şi un consum combinat de 4.7 litri/100 de km..

Valoarea medie a emisiilor este şi ea de numai 108 g/km.

via l auto-media

Comentarii (2)

  • de la ce vine MII ? de la un cazan penibili care costa multe MII de euro
    8 7
  • razvanis
    Si mai exact cate mii de euro costa desteptule?
    Nici macar nu va fi importat in Romania in primul rand.
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru