Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Ssangyong XLV-Air Concept anunță o viitoare versiune cu șapte locuri a modelului Tivoli

Publicat Joi, 03.09.2015
de Dragoș Băltățeanu
Comenteaza 0
Ssangyong XLV-Air Concept anunță o viitoare versiune cu șapte locuri a modelului Tivoli - Poza 1
Ssangyong XLV-Air Concept anunță o viitoare versiune cu șapte locuri a modelului Tivoli - Poza 2
Ssangyong XLV-Air Concept anunță o viitoare versiune cu șapte locuri a modelului Tivoli - Poza 3
Ssangyong XLV-Air Concept anunță o viitoare versiune cu șapte locuri a modelului Tivoli - Poza 4
Ssangyong aduce la Frankfurt două concepte noi: XLV-Air, un model ce anunță o viitoare versiune de serie a modelului Tivoli cu șapte locuri și XAV-Adventure, o interpretare nouă a modelului Korando.

SsangYong va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt două concepte noi ce anunță viitoare modele de serie. Primul dintre ele poartă numele de Ssangyong XLV-Air și este practic versiunea de preserie a viitorului model Tivoli cu ampatament alungit. Când va ajunge în producția de serie, acest model va avea șapte locuri. Lansarea modelului de serie este prevăzut pentru anul 2016. Ssangyong nu a dezvăluit prea multe detalii despre acest model, dar a spus că spațiul pentru bagaje va crește semnificativ, iar viitori clienți vor putea alege între două motoare de 1.6 litri, unul pe benzină, iar celălalt diesel.

Alături de Ssangyong XLV-Air, pe standul de la Frankfurt va fi prezent și conceptul XAV-Adventure. Acesta a fost descris ca fiind o interpretare modernă a modelului Korando. Producătorul coreean nu a dorit să dea mai multe detalii, iar cele două schițe publicate nu dezvăluie prea mult. Cu siguranță mai multe detalii desprea aceste două concepte vor fi publicate în apropierea deschiderii Salonului Auto de la Frankfurt, care își va deschide porțile pentru presă pe 15 septembrie.

Ssangyong XAV-Adventure Concept

Via autocar


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru