Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Toyota Hybrid R Concept - rodul colaborării cu BMW soseşte la Frankfurt

Publicat Miercuri, 07.08.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 3
Toyota Hybrid R Concept - rodul colaborării cu BMW soseşte la Frankfurt - Poza 1
Toyota a anunţat oficial debutul unui concept complet nou la Frankfurt. Se numeşte Hybrid R şi încearcă să combine eficienţa cu sportivitatea.

Aşa cum îi stă bine unui constructor de talie mondială, Toyota pregăteşte o listă importantă de premiere pentru ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt. Japonezii au ţinut să îşi pregătească fanii şi au publicat un teaser al viitorului concept pe care îl vom vedea în cadrul salonului german.

Botezat Hybrid R Concept, modelul va deschide drumul pentru o nouă tehnologie de propulsie alternativă. În comunicatul oficial al japonezilor, Hybrid R Concept este descris ca fiind un prototip incitant şi un promotor al proiectului Toyota Hybrid System Racing. Mai exact, conceptul va fi prima materializare a unui nou sistem de propulsie, care încearcă să combine eficienţa cu sportivitatea.

Pentru a însoţi comunicatul, Toyota a publicat şi un teaser cu logo-ul Hybrid R, pe care îl vom vedea în mod cert la standul de la Frankfurt.

Urmareste Automarket
Deşi japonezii nu au oferit informaţii suplimentare despre concept, mai multe surse neoficiale vorbesc despre un coupe sportiv, gata să reînvie modelul legendar Supra.
Modelul este şi primul rezultat al colaborării dintre BMW şi Toyota în domeniul propulsiei alternative. Nu este exclus ca BMW să fi ajutat la dezvoltarea sistemului de propulsie şi la furnizarea unui motor convenţional, de cilindree mică, similar celui pe care îl va folosi supercarul i8.


Comentarii (3)

  • antonny
    imi place logo-ul Hybrid R.......
    4 0
  • AndreiRN
    Fructele colaborari se vad deja la BMW care au sub caroserie sisteme de la Toyota.
    3 2
  • Pare mai degraba un P!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru