Salonul Auto de la Geneva 2017

Ultimul bal: Ferrari F12 M va fi ultimul model de serie al italienilor cu motor V12, dar și cel mai puternic

Publicat Miercuri, 15.02.2017
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Ultimul bal: Ferrari F12 M va fi ultimul model de serie al italienilor cu motor V12, dar și cel mai puternic - Poza 1
Ferrari F12 M va fi dezvăluit în luna martie drept ultimul model de serie al constructorului italian cu motor aspirat V12. Acesta va dezvolta circa 760 de cai putere și va prelua o serie de componente de la versiunea de circuit F12tdf.

Ferrari are cel puțin o surpriză pentru Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc în prima parte a lunii martie. Potrivit publicației Autocar, constructorul italian pregătește dezvăluirea lui Ferrari F12 M, care va rămâne în istorie drept ultimul model de serie al producătorului cu motor aspirat V12.

Vorbim despre un propulsor V12 de 6.3 litri cu un cuplu de 690 Nm similar cu cel disponibil pe F12 Berlinetta (740 CP) și pe versiunea sa de circuit F12tdf (foto), în cazul căreia generează 780 CP. Ferrari F12 M va fi mai aproape de performanțele lui F12tdf, astfel că va deveni în același timp și cel mai puternic model de serie din istoria Căluțului Cabrat.

Urmareste Automarket
Din punct de vedere vizual, F12 M nu vă include schimbări cu adevărat majore comparativ cu F12 Berlinetta, dar va beneficia de restilizări ale blocurilor optice, o nouă grilă, modificări la prizele de aer și un interior ușor schimbat.
În plus, F12 M va prelua sistemul de direcție activ pentru roțile spate de la versiunea de circuit F12tdf, pentru un plus de dinamism pe șosea.

Potrivit Autocar, producția lui F12 M se va întinde pe o perioadă de 5 ani, iar constructorul italian va lansa și o ediție specială limitată care va fi produs în 80, maxim 100 de unități.

Via Autocar, Carscoops


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru