Uwe Gemballa a fost găsit mort în Africa de Sud

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 04.10.2010
La opt luni de la dispariţia lui Uwe Gemballa, cadavrul patronului casei de tuning cu acelaşi nume a fost găsit în Africa de Sud. Motivele morţii sale nu sunt cunoscute.

Poliţia din Africa de Sud a găsit ieri cadavrul lui Uwe Gemballa, cel care deţinea compania de tuning germană cu acelaşi nume, specializată în modificarea modelelor Porsche. Gemballa a fost anunţat dispărut încă din luna februarie, când germanul a ajuns în Africa de Sud pentru o călătorie de afaceri. Dispariţia sa avut loc la scurt timp după ce acesta a ajuns în statul sud-african, în 8 februarie.

"Am găsit cadavrul lui Uwe Gemballa şi investigăm acum circumstanţele în care a avut loc moartea acestuia. Am deschis o anchetă în acest sens", a declarat Vishnu Naidoo, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Africa de Sud.

Compania condusă de Uwe Gemballa avea probleme financiare grave în momentul dispariţiei germanului, vizita sa în Africa de Sud având la bază intenţia acestuia de a deschide un showroom la Johannesburg. 

via | Automotive News (înreg)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru