Volkswagen creste salariile a 90.000 de muncitori din Germania

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 24.09.2009
Volkswagen va creste cu 4.2% salariile muncitorilor din sase uzine germane. Negocierile se vor incheia luni.

Daca alti producatori se afla in imposibilitate de plata, Volkswagen se simte mult mai bine, anuntand ca este foarte aproape de a incheia negocierile pentru cresterea salariilor a 90.000 de muncitori din sase uzine germane. "Scopul nostru este de a ajunge la un rezultat pana luni", a confirmat un reprezentant al sindicatelor Volkswagen. Conform informatiilor din Germania, Volkswagen a acceptat sa mareasca in medie cu 4.2% salariile muncitorilor sai, o parte din aceasta crestere urmand sa intre insa in vigoare peste sapte luni.

Pe de alta parte, Volkswagen asteapta un an 2010 cu vanzari auto in stagnare, dupa ce vanzarile globale din 2009 au scazut considerabil in raport cu anul trecut. "In planurile noastre pentru 2010 ne asumam un volum de vanzari de autoturisme similar cu cel din 2009", afirma Francisco Garcia Sanz, membru al Consiliului de Administratie Volkswagen.

Conform oficialului producatorului german, Volkswagen este foarte aproape sa urce mai sus de locul trei in clasamentul vanzarilor mondiale, urmand sa treaca peste Toyota si General Motors, detinatorii primelor doua pozitii la aceasta ora.

"La nivel mondial, suntem inca pe locul al treilea, insa am redus vizibil diferenta fata de lideri. In situatia actuala, am putea sa urcam", spune Garcia Sanz intr-un interviu acordat publicatiei Just Auto. Dupa prima jumatate a anului, Volkswagen se afla la 300.000 de unitati in spatele Toyota si GM in acest top al producatorilor.


via | Just Auto (inreg)

Comentarii (6)

  • Reno?
    Catre smekerii de la Reno: se pare ca nemtii sunt mai de treaba decat francejii. La Dacia cand o sa mariti salariile?
    4 9
  • octavia
    te rog frumos numai spune francezi celor de la renault, cand spui francezi spui renault, peugeot, citroen iar faptul ca le incluzi si pe celalalte 2 in aceiasi oala cu renault e o mare insulta.

    Multumesc.
    2 8
  • @cozappz
    Ai si tu o problema :)) de cand te stiu, ai aceeasi placa de fiecare data: "Cand mariti salariile la Dacia sa le faceti ca-n Franta?"
    iar eu iti spun acum ca daca ai fi stapanit cateva notiuni de bun simt din economia de piata, nu ai mai fi continuat cu idiotenii din astea... O insulta sunteti voi pentru o Romanie mai buna !
    8 5
  • vasi e un taran
    vasi e taran
    vasi esti un taran cu passat tdi. mars sa completezi uleiul!
    1 4
  • hahahahaha prea tare! am trait s-o vad si p-asta ! amice, de orice poti sa ma acuzi, numai de asta ceva nu =)))) o flota de passat-uri tdi sa castig la loto si le-as da foc la toate in fata reprezentantei vw !
    7 3
  • cum, doar atat poti? hai dovedeste-mi ca-mi esti superior ! :)) prostii vor fi intotdeauna dispusi sa plateasca pretul arogantei vw
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru