Zele a reinventat "Portocala Mecanica"

De Bogdan Mirică
Publicat Duminica, 28.12.2008
Casa de tuning japoneza Zele a pregatit un kit aerodinamic si 550 de cai putere pentru supercarul Nissan GT-R.

Esential

550 de cai putere dezvolta Nissan GT-R dupa tratamentul aplicat de Zele.

Dupa ce in primavara acestui an tunerii japonezi de la Zele International au anuntat primul pachet de accesorii pentru supercarul Nissan GT-R, specialistii asiatici revin cu un kit complet. Botezat chiar Nissan GT-R Complete Edition, exemplarul modificat de Zele surprinde prin abundenta elementelor din fibra de carbon.

Aerodinamica modelului japonez a fost intens modificata, Zele folosind fibra de carbon la nivelul spoilerelor redesenate. La nivelul extensiilor frontale si posterioare, a grilei, a oglinzilor laterale, a eleronului fixat pe portbagaj, a pragurilor laterale si chiar a acoperisului japonezii au folosit tot fibra de carbon.

Jantele de 20 de inch din aliaj cu finisaj negru sunt asortate cu o nuanta de portocaliu care imbraca caroseria. Interiorul nu a fost nici el neglijat, Zele oferind doua scaune Recaro de tip scoica, imbracate in piele alcantara.

Modificari importante au avut loc si sub capota, niponii inlocuind sistemul ECU pentru a putea obtine o putere totala de 550 cai, cu mult peste cei 485 de cai oferiti de versiunea standard.

Suspensia a fost de asemenea inlocuita cu una ajustabila in timp ce sistemul de franare a primit si el o serie de imbunatatiri.

Pachetul de accesorii pregatit de Zele pentru Nissan GT-R va debuta oficial in cadrul AutoSalon Tokyo, la inceputul lunii ianuarie, pretul urmand sa ramana un mister pana atunci. Din pacate, Nissan GT-R Complete Edition va fi produs in doar opt exemplare, asigurand astfel si o oarecare exclusivitate. Restul pasionatilor se pot multumi doar cu cateva accesorii ale kitului pregatit de Zele.

via | CarScoop

Taguri: GT-R, Nissan, Zele

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru