Eterniti Hemera, un SUV de lux ce va costa 170.000 de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 17.08.2011
După Bentley şi Lagonda, un nou constructor britanic, de această dată mai puţin popular, va propune un SUV de lux. Numele său va fi Eterniti Hemera.

În Marea Britanie se anunţă o invazie de SUV-uri de lux. După ce Aston Martin pregăteşte revenirea Lagonda, iar Bentley a promis un SUV în gama sa de modele, un nou constructor englez îşi anunţă propunerea sa pentru acest segment.

Deşi nu este un nume foarte popular în industrie, Eterniti Motors ţinteşte sus, garantând produse de o calitate excepţională, destinate doar păturilor sociale înalte. SUV-ul pe care îl pregăteşte constructorul din insulă se va numi Hemera şi va oferi, pe lângă un interior de lux, cu materiale de un înalt rafinament şi o serie de performanţe bune, clădite pe o platformă comună, preluată de la nume cu experienţă.

SUV-ul Eterniti va scoate din buzunarul clienţilor pretenţioşi nu mai puţin de 170.000 de euro, o sumă extrem de piperată, dar apropiată de pretenţiile rivalilor Bentley şi Lagonda. Pentru a păstra caracterul exclusivist al viitorului Hemera, Eterniti nu va produce decât 100 de unităţi pe an, britanicii visând deja la o listă de aşteptare lungă.

Modelul 4x4 va putea transporta cinci pasageri, va avea cinci uşi şi va fi capabil de prestaţii sportive impresionante pentru un SUV.

Cel puţin aşa promit creatorii. Dezvăluirea oficială va avea loc în data de 14 septembrie la Salonul de la Frankfurt.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru