Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Primele imagini ale conceptului Nissan Gripz, viitorul crossover sportiv japonez

Publicat Vineri, 11.09.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Primele imagini ale conceptului Nissan Gripz, viitorul crossover sportiv japonez - Poza 1
Primele imagini ale conceptului Nissan Gripz, viitorul crossover sportiv japonez - Poza 2
Nissan a dezvăluit primele imagini teaser ale conceptului Gripz, programat să fie dezvăluit oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Nissan va dezvălui în cadrul Salonului de la Frankfurt un concept futurist, despre care se spune că va anticipa viitorul gamei Z, adică acolo unde avem în prezent sportiva 370Z.

Conceptul se va numi Gripz și a fost anticipat de o serie de imagini teaser, menite să trădeze aspectul sportiv. Imaginile sugeează și că vorbim despre un crossover, adică un model 4x4, capabil să asigure sportivitatea cu care brandul Z și-a obișnuit clienții.

De asemenea, dacă analizăm cu atenție numele conceptului, el poate fi împărțit în ”Grip”, o trăsătură esențială în teren accidentat, și litera ”Z”, specifică gamei cu același nume.

Urmareste Automarket
Imaginea trădează și o serie de dungi roșii, lumini LED sub formă de bumerang și faruri care amintesc de 370Z.
Prin urmare, ar putea fi un nou membru al gamei Z și un crossover creat doar pentru a oferi adrenalină în teren accidntat.

Alte voci susțin că ar putea fi chiar conceptul care anticipează viitoarea generație Nissan Juke, pionierul segmentului, ajuns spre finalul carierei.

via carscoops


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru